Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Ece Vahapoğlu ailesiyle Bodrum'da! Minik Efe tatilde - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Hakan Yağcı'nın haberine göre; Sunucu Ece Vahapoğlu da eşi Cihan Alpay ve oğlu Efe ile birlikte tatil sezonunu açtı.

        2

        Soluğu Bodrum'da alan Vahapoğlu ve ailesi, önceki gün sıcak havanın tadını çıkardı.

        3

        Denize girerken objektiflere yansıyan 43 yaşındaki Ece Vahapoğlu'nun bir hayli neşeli olduğu da görüldü.

        4

        10 KİLO VERMİŞTİ

        2018 yılında nikah masasına oturan Ece Vahapoğlu-Cihan Alpay çiftinin oğulları Efe, 2019'da dünyaya gelmişti. Hamilelik döneminde 15 kilo alan Vahapoğlu, doğum sonrası 40 günde 10 kilo verdiğini dile getirmişti.

        5

        "5 KİLO KALDI"

        Hamilelik sürecinde ve doğum sonrasında çekilen pozlarını yayınlayan Vahapoğlu, geçtiğimiz aylarda şu ifadeleri kullanmıştı:

        40'ımızı uçurduk. Doğumdan sonra anne ve bebek toparlanması için 40 gün geçti, şükür. Ben de şu an bu haldeyim. Hamilelik boyunca hafta hafta fotoğraf çektiğimiz tayt ve bra ile... Doğumdan sonra 10 kilo verdim; 5 kilo kaldı. Rakamların önemi yok.

        Üstelik her beden farklı ama sağlıklı beslenip, düzenli spor yapmanın faydasını doğum sonrası kendime aynada baktığımda görebiliyorum ve bunu diğer annelere ilham olmak için her zamanki gibi paylaşmak istiyorum.

        6

        "EFE DOĞDUĞUNDAN BERİ SPOR YAPMADIM"

        Oğlum Efe doğduğundan beri spor yapmadım. Sadece emzirdim ve sağlıklı, iyi beslendim. Spora ve yogaya yeniden yavaş yavaş başlayacağım. 20 yıldır spor, hamileyken spor... Kol ve karın kaslarım için şimdilik cepten yiyorum yani...

        "SAHALARA DÖNMEYE AZ KALDI"

        Şaka bir yana; uzun süren doğum, yeni bebekli yaşam, uykusuzluk, lohusalık beni zorladı ama toparlandım artık, şükür. Sahalara dönmeye az kaldı.

        7

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ