Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Kovuldukları mekana silahlı saldırı

        Bakırköy'de oturdukları kafeteryada çevreyi rahatsız ettikleri gerekçesiyle dışarı çıkarılan ve bir süre sonra aynı mekana silah, sopa ve uzun namlulu silahlarla geri dönen bir grup, gelişi güzel ateş açtıkları mekanda kafeterya çalışanı 3 kişiyi yaraladıktan sonra kayıplara karıştı.

        Olay, Yeşilköy İstasyon Caddesi üzerinde saat 20.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre; bir kafeteryaya etrafı rahatsız ettikleri gerekçesiyle dışarıya çıkarılan kişiler daha sonra silah, sopa ve uzun namlulu silahlarla geriye döndü. Burada işyerine rast gele ateş açmaları sonucunda kafeteryada çalışan Hüseyin Ergün sol bacağından, Veysel Fikir sağ baldırından, Volkan Çakmak ise sağ kolundan hafif şekilde yaralandı. Hüseyin Ergün ve Veysel Fikir hastaneye kaldırılırken, Volkan Çakmak ayakta tedavi edildi. Olay sonrası 34 NA 900 plakalı otomobil olay yerinde bırakan şahıslar 34 BDT 58 ve 34 GB 4419 plakalı araçlarla kaçtılar.

        Saldırıda hafif yaralanan Volkan Çakmak, "Kafeterya da müşterilerdi. Belli bir saatten sonra rahatsızlık verdiler. 'Müşteriyi rahatsız etmeyin, çıkın dışarı' dedik. Onlarda 10-15 kişi toplanıp ellerinde silahlarla sokağa geldiler. Biz iki medeni insan gibi konuşup tatlıya bağlamak istedik. Onlar silah ve sopayı kullandılar. Uzun namlulu silah vardı ellerinde. Silah olduğu için olay bu şekilde oldu" dedi.

        Olayın hemen ardından bölgeye gelen polis ekipleri işyerinde inceleme başlattı. Polis kaçan şüphelilerin yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlattı.

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ