Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin SON DAKİKA Hakan Taşıyan'dan haber geldi! Son durumu açıklandı - Magazin haberleri
        1

        AYTEKİN TEKER / ateker@haberturk.com

        Ankara'da yaşayan ünlü şarkıcı Hakan Taşıyan, yaklaşık 1 yıl önce yaşadığı rahatsızlık sonrası özel bir hastaneye kaldırıldı. Taşıyan, tedavisinin ardından taburcu edildi. Ancak, yaklaşık 5 ay önce tekrar rahatsızlanan Hakan Taşıyan, Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Burada yapılan tetkitlerin ardından Ankara Şehir Hastanesi'ne sevk edildi.

        2

        Taşıyan için acil olarak böbrek ve karaciğer nakline ihtiyaç olduğu tespit edildi. Ailesinden alınan örnekler sonucunda Taşıyan'ın kız kardeşinin böbreğinin Hakan Taşıyan'a nakledilebileceği belirlendi.

        BEKLENEN HABER

        Taşıyan'ın karaciğer donörü hakkında ise şarkıcının yakın arkadaşı Hakan Yılmaz açıklamada bulundu. Yılmaz, karaciğer donörü bulunduğunu ve Taşıyan'ın dün akşam saatlerinde ameliyata alındığını söyledi. Ameliyatın başarılı geçtiğiniz belirten Yılmaz, ünlü şarkıcının sağlık durumunun iyi olduğunu açıkladı. Taşıyan'a, bir kaç gün içinde de kız kardeşinin böbreğinin nakledileceği belirtildi.

        3

        'BÜYÜK BİR MÜCADELE VERİLİYOR'

        Yılmaz, geçtiğimiz günlerde, "Böbreğini kız kardeşinden alacaklar. Ancak karaciğer nakli ile gerçekleşeceği için bekliyoruz. Ayrıca '0rh+ ve Brh+' kan grubundaki kişilerden karaciğer alınabiliyor. Ailesindeki tüm yakınlarının kontrolleri yapıldı ancak hiçbirinin dokusu uyuşmadı. Kendisi ailesiyle görüşüyor. Konuşmasında herhangi bir sıkıntı yok. Bu konuda hastanemiz çok iyi. Ayrıca Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca da gerçekten konuyla çok alakadar, bu vesileyle kendisine tekrar tekrar teşekkürlerimizi iletiyoruz. Dünyaca bilinen doktorlar tarafından süreç takip ediliyor. Karaciğer bulunduktan sonra inşallah sağlığına kavuşup bu hastaneden ayrılacak. Sosyal medyadaki paylaşımdan sonra bizleri ve bakanlığı arayan çok kişi oldu" şeklinde konuşmuştu.

        4

        DUA İSTEDİ

        Taşıyan, hasta yatağından sevenlerine sosyal medya hesabından seslenmişti. Taşıyan, "Dualarınıza ihtiyacım var gönül dostlarım. Tekrar görüşmek dileğiyle Hakan Taşıyan" mesajını paylaşmıştı.

        5

        HAKAN TAŞIYAN HAKKINDA

        Hakan Taşıyan, çocukluk yaşlarından itibaren saza ilgi göstermiştir. Daha sonra babasıyla beraber düğünlere gitmiştir. Ufak yaşlardan beri müziğe ilgiliydi ve bu nedenle askerliğini yaptığı sırada söylediği şarkılarla komutanları sesini çok beğendi ve destekledi. Onların desteğini arkasına alan ünlü sanatçı ilk kasedini piyasaya çıkardı.


        6

        Önce İstanbul’da Unkapanı'nda bulunan bazı yapımcıların yanına gitti fakat o yapımcılar Müslüm Gürses’i taklit ettiğini düşünüp pek ilgi göstermediler. Bunun ardından Ankara'ya giden Taşıyan, ilk kaseti olan 'Hesabım Bitmedi' albümünü piyasaya çıkardı.