Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları (10 OCAK 2018)

        BAŞIMIZA NELER GELECEK?

        BUGÜN gökyüzünde oluşan Güneş- Mars olumlu açısıyla harekete geçmek istediğimiz alanlarda, enerji isteyen işlerimizde kendimizi ortaya koyabiliriz. Hırslarımız bizi yönlendirebilir. Sportif faaliyetlerde bulunmak için çok uygun bir gün geçireceğiz.

        KOÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Parasal işlerinizde etkili ve hızlı hareket edecek, amaçlarınız doğrultusunda işlerinizi yerine getireceksiniz. Göz önünde olacağınız ortamlarda biraz rahatlamaya ihtiyacınız var.

        BOĞAGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün, hayat sizi birçok açıdan harekete geçirebilir. Amaçlarınızı yerine getirmek için fazlasıyla istekli olabilirsiniz. Aile hayatınıza daha çok vakit ayırmak lehinize olacak.

        İKİZLERGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Güçlü yapınızla işlerinizi kolayca toparlayacaksınız. Hafta başında karşınıza çıkan önemli fırsatları değerlendirmenin zamanı geldi. Harekete geçmekten çekinmeyin.

        YENGEÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Özel alanlarınızda çok çabuk harekete geçebilir, yapılması gerekenler konusunda hızlı davranabilirsiniz. Ortaklaşa işlerde amaçlarınız doğrultusunda davranabilirsiniz.

        ASLANGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aile hayatınızda yapılması gerekenleri hızlı ve etkin bir şekilde ele alabilirsiniz. Gün içinde enerjinizi çok iyi kullanacaksınız. Fikirlerinizle sevdiğiniz kişiyi fazlasıyla etkiliyorsunuz.

        BAŞAKGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Eğitime dayalı işlerinizde güçlü iletişiminiz size yardımcı olabilir. Güzel planlarınızı hayatınızın istediğiniz alanlarına uygulayabilirsiniz. Sportif faaliyetlerde rahat edeceksiniz.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Maddi konulardaki güzel gelişmeler sizi hareketlendirecek. Kendinizi güçlü ve hırslı görecek, işlerinizi hemen toparlayacaksınız. Bu aralar iyi bir düzene ihtiyacınız olabilir.

        REKLAM

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kısa vadeli planlar, geziler ve programlarda gücünüzü ve enerjinizi istediğiniz gibi ortaya koyabilirsiniz. Bugün adeta pire gibi olacaksınız. Kendinizi dış ortamlarda gösterin.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün, kafanızda planladıklarınız tam da istediğiniz gibi tıkır tıkır işleyebilir. Kendinizle ilgili düşündüklerinizi çevrenizle paylaşma ihtiyacınız yüksek olabilir. Bu, sizi rahatlatacak.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Arkadaşlarınızla girişilecek önemli işlerde çevrenize liderlik edebilirsiniz. Bu aralar amacınıza giden yolda sizi kimse durduramaz. Ortak işlerinizde daha ılımlı olmalısınız.

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sizinle birlikte çalışan insanlarla girişimlerinizde hızlı ve aktif olabilirsiniz. Çevrenizdeki insanlardan yardım görecek ve kariyerinizde önemli işbirliklerine açık olacaksınız.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Medya, eğitim ve seyahat konularında takım çalışmalarından yana şansınız yüksek olacak. Planlarınıza odaklanabilir ve amaçlarınız doğrultusunda hareket edebilirsiniz.

        BUGÜN DOĞANLAR

        BUGÜN doğduysanız, güzel giyinmeyi ve güzel insanlarla bir arada olmayı seviyorsunuz. Duygularınızın mantığınızın önüne geçmesine izin vermeyin. Sabır ve anlayış anahtar sözcükleriniz olmalı. Bu sene şanslısınız, işleriniz yolunda gidecek.

        Hande Kazanova / HT MAGAZİN

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ