Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
         Abdurrahman Yıldırım
        Abdurrahman Yıldırım
        • Boğaz manzarasında lezzetli iş Maviyi denizden, yeşili ormandan alan Kuruçeşme’de Boğaza nazır Mavi Yeşil balık lokantasına geçmişte birkaç kez gitmiştim. Bu kez çağrıldığımda Mavi Balık’a dönüşmüş buldum, yeşili gitmişti.
          8 ay önce
          DEVAMI
        • Löp et, ateş ve eğlence Pandeminin etkisini azaltmasıyla restoran sektörü de 2.5 yılın ardından yeniden canlanıyor. Bazıları el değiştiriyor, bazıları pandemi de kapandı. Kimisi de yeniden yapılanıyor.
          1 yıl önce
          DEVAMI
        • Kuru fasulyesi ile ünlü lokantalar Habertürk yazarı Abdurrahman Yıldırım'ın yazısına göre Türkiye'nin dört bir yanından kuru fasulyesi ve tencere yemekleriyle ünlü lokantalar...
          3 yıl önce
          DEVAMI
        • Gaziantep gastronomiyle yükseliyor Bu yıl ikincisi düzenlenen Gastro Antep’e öncekinin 4 katı katılım oldu ve toplam 1 milyon katılımcıya çıktı. Gelecek yılki hedefi Belediye Başkanı Fatma Şahin 2 milyon katılımcı olarak veriyor. Kurtuluş Savaşı’ndaki öncülük ve başarı, şimdi turizm ve gastronomide devam ediyor. Gaziantep gastronomiyle yükseliyor. Bunu yaparken turist sayısını ikiye katlayan Gaziantep, Türk turizmi için de, diğer şehirler için de örnek oluyor. Bravo Antepliler’e.
          4 yıl önce
          DEVAMI
        • Sulu yemekleriyle ünlü lokantalar 7 bölge, 81 ilde en iyi sulu yemek nerede yenir? İnteraktif lezzet haritamızın konusu çeşit çeşit tencere yemeği yapan lokantalar. Abdurrahman Yıldırım hazırladı.
          4 yıl önce
          DEVAMI
        • Türkiye'nin en iyi köftecileri 7 bölge, 81 ilde en iyi köfte nerede yapılır? İnteraktif lezzet haritasında yeni durağımız köfteciler. Abdurrahman Yıldırım hazırladı.
          4 yıl önce
          DEVAMI
        • Türkiye'nin en meşhur tatlıcıları 7 bölge, 81 ilde sizi yolunuzdan çıkaracak en meşhur tatlıcılar nerededir? İnteraktif lezzet haritasında yeni durak tatlı ve baklavacılarda. Abdurrahman Yıldırım hazırladı.
          4 yıl önce
          DEVAMI
        • Türkiye'nin en iyi dönercileri 7 bölge, 81 ilde en iyi dönerciler nerede? Habertürk yazarı Abdurrahman Yıldırım hazırladı.
          4 yıl önce
          DEVAMI
        • Türkiye'nin en iyi kebapçıları 7 bölge, 81 ilde en iyi kebap hangi illerde yapılır? En meşhur kebapçılar için gidilecek adresler hangileri? İnteraktif lezzet haritamızın bugünkü durağı kebapçılar...
          4 yıl önce
          DEVAMI