Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
         Murat Güloğlu
        Murat Güloğlu
        • Bir Rus şaheseri: St. Petersburg Yalnızca Rusya'nın değil dünyanın da en güzel ve en çekici kentlerinden biri St. Petersburg.
          11 ay önce
          DEVAMI
        • Dünyanın en güçlü başkenti Washington DC Dünyanın süper gücü Amerika Birleşik Devletleri’nin başkenti Washington DC'yi dünyanın en karizmatik ve en güçlü başkenti olarak nitelemek çok yerinde olur.
          11 ay önce
          DEVAMI
        • İzlanda: Ateş, buz ve elf diyarı! İzlanda bugünün dünyasından değil. Dünyanın ilk zamanlarında bırakılmış ve öylece kalmış gibi. Dağlar, taşlar, buzullar, toprak, su, hava. Hepsi de daha önce görmediğim doğallıktalar. İnsan elinin hiç değmediği yerler buralar. Gerçek saflıkta yerler.
          1 yıl önce
          DEVAMI
        • Zamana, yaşama, değişime yön veren kent: Floransa Her ne kadar değişmeyen tek şey değişimin bizatihi kendisidir dense de bazı şeyler değişmemesi daha kıymetli. İşte Floransa da değişmeyen ve asla değişmemesi gereken o kentlerden. Zamanın ruhu ne olursa olsun üstelik…
          1 yıl önce
          DEVAMI
        • Efsane Şef Paul Bocuse anısına, Lyon'da... Fransız Mutfağı’nın en tanınan siması, 20. Yüzyıla damgasını vurmuş bir isim Fransız şef Paul Bocuse.
          1 yıl önce
          DEVAMI
        • Şimdi buram buramAkdeniz'dir Girne Bu hafta Akdeniz'in en güzel adası, gözbebeğimiz Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeyim. Ada'nın incisi Girne'nin de en güzel zamanları başlıyor. Yüzyıllar boyu üzerinden onlarca medeniyetin gelip geçtiği, farklı kültürlerin her daim iç içe yaşadığı topraklarda olmak harikulade bir his. Güzeller güzeli Girne'nin güneyinde Beşparmak Dağları, kuzeyinde ise Akdeniz'in maviliği bulunuyor. Havanın şartlarına göre Girne'den bakınca Toros Dağları'nı, Toroslar'dansa Girne'yi görmek mümkün çoğu zaman. Murat Güloğlu KKTC'nin gözdesidir GirneGirne, Roma kaynaklarında Corineum olarak geçiyor. Aslında kentin tarihi adanın tarihi ile aynı denilebilir....
          1 yıl önce
          DEVAMI
        • Baharı Marsilya'da karşılayın Bu hafta Fransa'nın Güneydoğu'sunda Provence-Alpes-Côted'Azur Bölgesi'nin merkez kenti lavanta kokulu Marsilya'dayım.
          2 yıl önce
          DEVAMI
        • Gez Asya'yı, gör Penang'ı Penang, Malezya’nın şaşırtıcı, büyüleyici ve bana kalırsa da en farklı adası.
          2 yıl önce
          DEVAMI
        • Almanya'nın saklı cenneti Nürnberg Nürnberg, Almanya'nın zengin mi zengin Bavyera Eyâleti’nin kenti. Sanayi ve teknik anlamda en gelişmiş şehirlerden biri.
          2 yıl önce
          DEVAMI
        • Malezya'nın mücevher kutusu: Kuala Lumpur Güneydoğu Asya’nın en önemli başkentlerinden Kuala Lumpur bir başkentin ötesinde, bir yaşam biçimi.
          2 yıl önce
          DEVAMI