Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Güncel Detaylar dehşete düşürdü... Sevgilisinden şikayetçi olan genç kız evinde ölü bulundu - Son dakika haberi

        Korkunç olay, dün saat 22.00 sıralarında İstanbul Ataşehir'de meydana geldi.

        Habertürk muhabiri Mustafa Şekeroğlu’nun haberine göre, Çilem Büşra Yılmaz (32) erkek arkadaşı Serkan Ö. ile evde tartıştı.

        İddialara göre tartışmanın ardından Serkan Ö. evden çıktı. Çilem Büşra Yılmaz bir süre sonra Serkan Ö.'yü cep telefonuyla görüntülü aradı ve intihar edeceğini iddia etti. Bu konuşmanın ardından Serkan Ö. polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri pencereden içeri girerek kapıyı açtı.

        REKLAM

        DOĞALGAZ BORUSUNA ASILI BULUNDU

        İçeri girdiklerinde genç kadının doğalgaz borusunda asılı cesediyle karşılaştı. Yılmaz'ın cenazesi olay yerindeki incelemelerin ardından otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı. Adli Tıp Kurumu’nda yapılan ilk incelemede boynunda boğulmaya bağlı telem izleri bulunan Yılmaz'ın kesin ölüm nedeni otopsi raporuyla ortaya çıkacak.

        3 GÜN ÖNCE ŞİKAYETÇİ OLMUŞ

        Elde edilen bilgilere göre Büşra Yılmaz'ın, 2 Haziran'da kolunun kırılması üzerine Serkan Ö.'den şikayetçi olduğu öğrenildi. Bu şikayet üzerine 3 Haziran'da ifadesine başvurulan Serkan Ö., serbest bırakıldı. Öte yandan Yılmaz'ın Serkan Ö. hakkında daha önce uzaklaştırma kararı aldırdığı ortaya çıktı. Olay yerinde bulunan komşulardan A.D. ise bilgisine başvurulmak üzere karakola götürüldü.

        REKLAM

        "ARABAMA ZARAR VERMEYE ÇALIŞIRKEN SOL KOLUNU KIRMIŞTI"

        Olayın ardından gözaltına alınan Serkan Ö. ifadesinde, "Büşra 3 gün önce arabama zarar vermeye çalışırken sol kolunu kırmıştı. Eczaneleri gezip kolluk ve yakı aldım. 5 Haziran tarihinde saat 20.00 sıralarında Büşra’nın ikametine geçtim. Kendisine aldığım malzemeleri kapıya asarak adresi terk ettim. 10 dakika sonra beni arayarak eve çağırdı. Malzemeleri koluna tek takamayacağını söyledi. Alkollüydü, kendisine yardım edemedim annesini aradım ulaşamadım" dedi.

        Genç kızın kendisini görüntülü aradığını söyleyen Serkan Ö., intihar edeceğini söyleyince, polis ve ambulansı aradığını iddia etti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ