Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Kraliçe 2. Elizabeth hastaneye kaldırıldı! İngiltere Kraliçesi Elizabeth neden hastaneye kaldırıldı, sağlık durumu ne oldu ve yaşıyor mu öldü mü?
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Son dakika haberine göre: İngiltere Kraliçesi Elizabeth, hastaneye kaldırıldı. Konu hakkında Buckingham Sarayı'ndan açıklama geldi. Söylenene göre, doktorların 96 yaşındaki Elizabeth'in sağlığından endişe duyduklarını ve tıbbi gözetim altında tutulmasını tavsiye ettikleri söylendi.

        KRALİÇE 2. ELIZABETH NEDEN HASTANEYE KALDIRILDI?

        Artık 96 yaşında olan Kraliçe Elizabeth'in sağlık durumundan doktorlar endişeli. Bu sebeple hastaneye yatması uygun görüldü. Saraydan yapılan açıklamada, "Kraliçe'nin rahatı yerinde ve Balmoral'da kalıyor" denildi.

        Geçen yıldan beri hareket sıkıntısı yaşayan Kraliçe Elizabeth, bu sorunlar sebebiyle parlamentonun açılışı ve tahta çıkışının 70'inci yılı (Platin Yıl Dönümü) kutlamaları gibi çeşitli etkinliklere katılamamıştı.

        BBC'nin haberinde, kraliyet ailesi üyelerinin hızlıca Balmoral'a gitmesinin 'durumun ciddiyetini' gösterdiği dile getirildi.

        REKLAM

        İNGİLTERE BAŞBAKANI AÇIKLAMA YAPTI

        İngiltere Başbakanı Liz Truss, tüm İngiltere'nin Kraliçe'nin sağlık durumu için derin endişe içinde olduğunu söyledi.

        Truss, "Tüm düşüncelerim ve duygularım Kraliçe ve ailesiyle" ifadelerini kullandı.

        HERKES BALMORAL KALESİ'NE DOĞRU YOLA ÇIKTI

        Tüm kraliyet ailesi üyelerinin bulundukları yerden İskoçya'daki Balmoral Kalesi'ne gittiği açıklandı. Kraliçe'nin dört çocuğu, Prens Charles, Prenses Anne, Prens Andrew ve Prens Edward ve torunu Prens William'ın Balmoral Sarayı'na geldiği belirtildi.

        Prens Harry ve eşi Meghan Markle'ın da İskoçya'ya doğru hareket ettiği duyuruldu.

        ÖNERİLEN VİDEO
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ