Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Kurtlar Vadisi Pusu 295.bölüm fragmanı | Tilki piyasaya çıkıyor!

        İsmi perşembe günleriyle özdeşleşen Kurtlar Vadisi Pusu (KVP), yeni bölümüyle bu perşembe de ekranlardaki yerini alacak.Aksiyon ve heyecanın eksik olmayacağı Kurtlar Vadisi Pusu 295.bölüm fragmanı, dün akşam itibariyle takipçilerinin beğenisine sunuldu. İşte KVP'nin bölüm detayları ve son bölüm fragmanı...

        KURTLAR VADİSİ PUSU 295.BÖLÜM FRAGMANI

        Gölge'nin "İnsansız hava aracı Zala 500" konuşmasını yaptığı sahne ile başlayan yeni bölüm fragmanı, Polat Alemdar'ın " Adam tam olarak ne üzerine çalışıyordu" sözlerinin ardından Profesör Anadolu'nun "Yeni bir tür hap" cevabıya devam eder.

        Gölge, Rus istihbaratının geliştirdikleri teknolojinin izini sürmesi durumunu "O gün geldiğinde, kimse babil ordusunun önünde duramayacak" şeklinde yorumlamıştır.

        Cahit, "İstanbul'a yüklü miktarda mal girişi olmuş" sorusunu yönelttiği elemandan "Devlet,Güneydoğudan gelen uyuşturucu yolunu tıkadı." sözlerini duyunca, "Farklı bir yoldan getiriyorlar" cevabını vermiştir.

        Pusat ise yine asi tavırlarını sergilemeye devam etmektedir. Ellerinde bulunan kişiyi öldürmek için "Zaman kaybediyoruz komutanım, sıkalım kafasına gitsin." ifadesinde bulunmuştur.

        Polat Alemdar'ın oğlu Yusuf'un Zeynep ile konuşmasında kullandığı, "İkimiz için de böylesi daha iyi" sözleri bölümün dikkat çeken sahnelerinden olacak. Zeynep'in ardından Gölge ile de bir görüşme yapan Yusuf, Gölge'nin kendisi için kullandığı "Alemdar ile çok benziyorsunuz" cümlelerine, "Ben görevimi yaptım, Polat Alemdarla da ilgilenmiyorum" sözleriyle cevap vermiştir.

        Son sahnede ise Polat Alemdar ve Cahit'in bir mekana giriyor ve silah sesleri yükselmeye başlıyor. İşte Kurtlar Vadisi Pusu'nun 295. bölüm fragmanı;

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ