Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Medya Canlı yayında seviyesiz tartışma

        CHP Genel Başkanlığı'ndan istifa eden Deniz Baykal'ın görüntüleri ve sonrasında CHP'de olası gelişmelerin tartışıldığı programda ağza alınmayacak laflar edildi. Tartışmanın dakikalar geçtikçe seviyesizleştiği canlı yayında, CHP'li Mehmet Sevigen'in Gazeteci Rasim Ozan Kütahyalı'ya yönelik sözleri 'pes' dedirtti.

        Kanaltürk Ankara temsilcisi Sami Dadağlıoğlu'nun moderatörlüğünde, Rasim Ozan Kütahyalı, Ümit Zileli, Ümit Özdağ ve Fikri Akyüz'ün birlikte hazırladıkları Ters Cephe programında şiddetli bir tartışma yaşandı.

        Kütahyalı, Baykal'ın istifasıyla yaşanan CHP depreminin perde arkasına dair çarpıcı iddialar dile getirdi. Baykal'a düzenlenen komplonun CHP içinde de destek aldığını öne süren Rasim Ozan Kütahyalı, görüntülerde yaşanan ilişkiden CHP'li bazı vekillerin haberi olabileceğini ve bunun zaten parti içinde konuşulduğu iddiasında bulundu. Bu sözler üzerine yayına telefonla katılan CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Sevigen, sert sözler sarf etti. İddiaların asılsız ve yersiz olduğunu, partiyi karalamak için özellikle yapıldığını söyledi.

        İddialarının arkasında olduğunu söyleyen Rasim Ozan Kütahyalı'nın, "Gerekirse kaynaklarımı açıklarım" sözleri üzerine Mehmet Sevigen, "Senin hakkında da 'Homoseksüeldir' diyorlar, peki buna ne diyorsun?" dedi.

        Bu sözlerden sonra ortam iyice gerildi. Sami Dadağlıoğlu araya girerek tarafları sakinleştirmeye çalıştı.

        HABERTURK.COM

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ