Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Medya Egemen Bağış Avrupa Birliği'ne girdiğimizi açıkladı! VİDEO

        AB Bakanı ve Baş Müzakereci Egemen Bağış 25 Eylül Pazar akşamı saat 20.00’de TRT1 ekranlarında yayınlanacak olan 'Avrupa Avrupa' adlı dizinin ilk bölümünde rol aldı.

        Egemen Bağış, "Rica ettiler, ben de hiç düşünmeden 'evet' dedim. Dizi ekibi profesyonel bir ekip, kısa sürede diziye hazırladılar ve onların sayesinde hiç zorluk çekmedim ve senaryosunu okurken çok eğlendim" dedi.

        Yapımcılığını Mia Yapım’ın (Banu Akdeniz), yönetmenliğini Şafak Bal’ın üstlendiği, senaryosunu Fethi Kantarcı, Saygın Delibaş ve Barkın Şenüren’in yazdığı son yılların en çok konuşulan ve dönem dönem Türkiye gündemine oturan Avrupa Birliği’nin konu edildiği 'Avrupa Avrupa' adlı komedi dizisi 25 Eylül Pazar günü saat 20.00’de TRT1 ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

        Tarık Ünlüoğlu, İpek Tuzcuoğlu, Zuhal Topal, Kadir Çöpdemir, Selen Seyven, Durul Bazan, Şehsuvar Aktaş, Simge Selçuk ve Burak Serdar Şanal gibi isimlerin başrolünü paylaştığı 'Avrupa Avrupa' adlı dizi, Avrupa Birliği’ne giren Türkiye’nin, günlük yaşamımızdaki değişimlerin ve 'bilinmeyen' yeni düzene ayak uydurmanın getirdiği durum ve olayları ince bir ironiyle ele alınıyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ