Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Megan Fox meydan okudu: Siz karar veremezsiniz! - Magazin haberleri
        1

        Son dönemde şarkıcı Machine Gun Kelly ile ilişkisi nedeniyle gündemde olan oyuncu Megan Fox, ödül töreninde giydiği kıyafetlerle de adından sıkça söz ettiriyor. Fox'un, katıldığı son iki etkinlikte giydiği kıyafetler sosyal medyada olay oldu. Birçok hayranı Megan Fox'un görünümüne tam not verirken, bazıları da ünlü oyuncuyu eleştirdi.

        2

        TRANSPARAN TERCİH

        Fox, MTV Video Müzik Ödülleri töreninde transparan bir elbiseyle kamera karşısına geçti. Sevgilisi Machine Gun Kelly ile birlikte uzun uzun poz veren Megan Fox, görünümünü elbisesi ile aynı renkteki ayakkabısı ile tamamladı.

        3

        Ünlü oyuncunun MET Gala 2021'de tercih ettiği kırmızı elbise de çok konuşuldu. Sosyal medya kullanıcıları Fox'un bu elbiselerininin onun için uygun olmadığını dile getirdi.

        4

        ELEŞTİRİLERE MEYDAN OKUDU

        Megan Fox, kendisine gelen eleştirilerin ardından suskunluğunu bozdu. MTV ödül gecesi ve MET Gala'da çekilen iki fotoğrafını yan yana paylaşan ünlü yıldız, "Bir kadının nasıl olması gerektiğine ilişkin tutucu, duygusal anlamda bastırılmış fikirlerinizi görmezden geliyorum ve meydan okuyorum!" ifadelerini kullandı. Fox'un bu paylaşımına takipçilerinden çok sayıda yorum geldi.

        5

        Bir takipçisi, "Bir kadının giyim tercihiyle yargılanmaması gerektiğini onlara söyle!" yorumunu yaparken, bir başka kullanıcı ise, "Çıplak olmak bir kadını güçlü yapmaz." diyerek, Fox gibi düşünmediğini ifade etti.

        6

        İKİNCİ ŞANS MUTLULUK GETİRMEDİ

        Rol aldığı "Transformers" adlı yapımla kariyerinde zirveye çıkan Megan Fox, meslektaşı Brian Austin Green ile 2010 yılında evlenmişti. Çift, iki çocuğun ardından yollarını ayırmaya karar vermişti. Ancak tam da "ayrılık" haberi basına yansımışken, Fox bir ödül törenine katılarak hamile olduğunu gözler önüne sermişti.

        İkili, üçüncü bebeklerinin dünyaya gelmesinin ardından evliliklerine bir şans daha vermişti ama işler yine yolunda gitmemişti.

        7

        KLİPTEN AŞK DOĞDU

        Megan Fox, klibinde rol aldığı Machine Gun Kelly ile yakınlaşmasının ardından Brian Austin Green'le yollarını tamamen ayırmıştı.

        Brian Austin Green, gerçek adı "Colson Baker" olan Machine Gun Kelly'nin klibinde oynadıktan sonra Fox'un çok değiştiğini, aralarının kötüleştiğini ileri sürmüştü. İkili, geçtiğimiz yıl resmi olarak yollarını ayırmıştı.

        8

        Megan Fox

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ