Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Necip Memili: Kızımın hayalleri için çalışıyorum - Magazin haberleri
        1

        Sekiz ay önce baba olan ve SHOW TV'nin fenomen dizisi Çukur'da 'Cumali' karakterini canlandıran Necip Memili, samimi açıklamalarda bulundu.

        Hakkında bilinmeyenleri anlatan 40 yaşındaki Memili, kızı Asya'nın doğumundan sonra hayatının değiştiğini ve her şeye dikkat ettiğini ifade etti.

        2

        "BENİM İÇİN BİR MUCİZE"

        ReTouch dergisine konuşan ünlü oyuncu, "8 aylık bir kız çocuğum var ve fark ettim ki kız çocuğu insana bir destur, edep ve izan getiriyor. Konuşmanız, tavrınız, olaylara bakış açınız değişiyor. Sinirleneceğiniz bir şeye sinirlenmemeyi öğreniyorsunuz. Ağzınızdan çıkacak her cümleye dikkat ediyorsunuz. Bundan 1,5 sene önce ben, 'Çocuk sahibi olmam ve biriyle evlenmem. Hayatımdan memnunum' diyen birisiydim. Şu anki durumum benim için bir mucize. Artık birinin hayallerinin gerçekleşmesi için çalışan biriyim. Kızımın ve eşimin..." ifadelerini kullandı.

        3

        "İYİ HİSSETTİRDİ"

        Gün içerisinde yaşadığı olayları sürekli not aldığını söyleyen Necip Memili, "Uzun süredir her şeyi not alıyorum. Günün tarihini yazar ve iki üç cümle karalarım. Mesela geçen gün, 6 sene önce yazdığım bir nota dönüp, baktım. İyi hissettirdi. Sadece deftere deği, telefonumda da notlar kısmı çok doludur. Mesela eşimle daha ilk mesajlaşmalarımızı bile saklarım. Kızımın doğacağı günü haber aldığımda yemek masasına karaladım. Bunu seviyorum çünkü tarihe bir not hepsi. O notları hatırlamak istediğimde, hüzünlendiğimde, sevindiğimde, merak ettiğimde açıp bakıyorum" dedi.

        4

        "ÇOK KEYİFLİ BİR ŞEY"

        Didem Dayıcıoğlu ile geçtiğimiz sene nikah masasına oturan Memili, "Baba olduktan sonra hayatınızda neler değişti?" sorusuna, "Çok şey değişiyor insanın hayatında. Çok güzel duygular yaşıyorsunuz. Kız babası olmak çok keyifli bir şey" şeklinde yanıt vermişti.

        5

        "NAZAR DEĞER"

        Memili, gazetecilerin "Asya geceleri çok ağlıyor mu?" sorusunu, "Onu söylemem, nazar falan değer" şeklinde cevaplamıştı.

        6

        "DÜNYANIN EN GÜZEL ŞEYİ"

        Çok mutlu olduğunu söyleyen ünlü oyuncu, "Dünyanın en güzel şeyi. Allah herkese nasip etsin" demişti.