Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Netflix'in Haziran ayının yeni içerikleri! Yeni sezonda Black Mirror ve daha fazlası!
        1

        BLACK MİRROR

        Netflix'in sevilen dizisi Black Mirror'ın yeni sezonu 15 Haziran'da geliyor. Black Mirror geleceğe ışık tutacak bölümleri ile yeniden ekranlarda yer alacak.

        2

        THE WİTCHER

        Netflix'in orijinal kitaplarından uyarlanan dizisi The Witcher 29 Haziran'da seyirci ile buluşacak.

        3

        VALERİA

        İşinde ve evliliğinde kriz yaşayan bir yazar, kendilerini keşfetmekte olan üç yakın dostuna sığınarak onlardan destek alır. Elisabet Benavent'in romalarından uyarlanan dizinin 3. sezonu 2 Haziran'da çıkacak.

        4

        MANİFEST

        Bir uçak, kalkıştan yıllar sonra gizemli bir şekilde iniş yapar. Onların yokluğunu kabullenmiş bir dünyaya geri dönen yolcular ise tuhaf ve yeni gerçeklerle yüzleşir. Manifest'in 4. sezon 2. kısım bölümleri 2 Haziran'da yayınlanacak.

        5

        TİTANS

        Eski ortağı Batman ile yollarını ayıran Dick Grayson, bir akıl hocasına fazlasıyla ihtiyaç duyan bir grup sorunlu genç kahraman ile karşılaşır. Titans'ın 4. sezonu 25 Haziran'da çıkacak.

        6

        NEVER HAVE I EVER

        Travmatik bir yılın ardından Hint kökenli Amerkali bir gencin tek isteği sosyal statüsüne çekidüzen vermektir. Ancak ailesi, arkadaşları ve duyguları işini zorlaştırır. 4. sezon yeni bölümleriyle, 8 Haziran'da ekranlarda.

        7

        LOVE IS BLIND

        Bekar erkek ve kadınların yüz yüze görüşmeden önce aşkı aradıkları ve nişanlandıkları bu sosyal deneyin sunuculuğunu Nick ve Vanessa Lachey üstleniyor. 3. sezon yeni bölümleriyle 7 Haziran'da ekranlara gelecek.

        8

        THE DAYS

        Fukushima santrali sorumluları ve çalışanları hiç beklemedikleri, eşi benzeri olmayan ölümcül bir nükleer felaketle karşı karşıya kaldı. Onlar birer kahraman mı, yoksa suçlu mu? The Days, 1 Haziran'da ekranlara gelecek.

        9

        NEW AMSTERDAM

        Amerika'nın en eski hastanelerinden birinin yeni direktörü Dr. Max Goodwin, mevcut durumunu değiştirmek ve hastalarının hayatını kurtarmak için işe koyulur. New Amsterdam, 3. sezonu ile 1 Haziran'da Netflix'te.

        10

        HUMAN RESOURCES

        "Big Mouth"tan uyarlanan dizi, Aşk Böcekleri, Hormon Canavarları ve diğer tuhaf yaratıkları aşkla, iş yeri dramalarıyla ve insan danışanlarının ihtiyaçlarıyla uğraşıyor. Dizinin 2. sezonu 9 Haziran'da ekrana gelecek.

        11

        KATİL AVCILARI

        Bu gerçek suç dizisinde meşhur seri katil davalarının arkasındaki dedektifler, olağanüstü gayretlerinin dehşet verici, tüyler ürpertici ayrıntılarını açıklıyor. 3. sezonu ile 23 Haziran'da Netflix'te.

        12

        GEZEGENİMİZ II

        Muazzam bir içeriğe sahip olan belgesel, gezegenimizin doğal güzeliklerine şahit olurken iklim değişiklerinin tüm canlıları nasıl etkilediğini de gösteriyor. Gezegenimiz 2, 14 Haziran'a Netflix'te.

        13

        EXTRACTİON 2

        Netlix'in sevilen aksiyon filmi Extraction ikinci filmiyle yeniden ekranlara dönüyor. Tyler Rake, yeni tehlikeli görevinde bu kez acımasız bir gangsterin esir altındaki ailesini kurtarmaya çalışıyor. Extraction 16 Haziran'da Netflix'te.

        14

        MERVE KÜLT

        Netflix'in yeni yerli orijinal filmi Merve Kült, moda düşkünü Merve'nin para bulmak için bir flört uygulaması geliştirmesi sonrasında başına gelenleri konu alıyor. Merve Kült, 9 Haziran'da Netflix'te yayına girecek.

        Haberi Hazırlayan: Kübra Çorluk

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ