Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Selahattin Paşalı ile Lara Tümer sezonu açtı! Hamile eşini sırtında böyle taşıdı - Günün Magazin Haberleri
        1

        Son olarak 'Pera Palas'ta Gece Yarısı'nda rol alan Selahattin Paşalı, yaklaşık üç yıldır birlikte olduğu ve nisan ayında nikah masasına oturduğu eşi Lara Tümer ile Bodrum'da objektiflere yansıdı.

        2

        Habertürk'ten Hakan Yağcı'nın haberine göre; Bebeklerini kucaklarına almak için gün sayan çift, Ortakent'teki bir plajda görüntülendi.

        3

        Paşalı ve Tümer bir süre plajda sohbet ettikten sonra soluğu Ege'nin serin sularında aldı.

        4

        Denizde eğlenceli anlar yaşayan çiftten ünlü oyuncu, bir ara hamile eşini sırtında taşıdı.

        5

        İkili, zaman zaman denizde romantizm de yaşadı. Paşalı ve Tümer'in o anları objektiflere böyle yansıdı.

        6

        "ÇOK HEYECANLIYIM"

        Geçtiğimiz aylarda gazetecilerin, "Düğününüz için neler söylemek istersiniz?" sorusunu cevaplayan Paşalı, "Aile arasında sade bir düğün olsun istedik. Başka bir heyecanım ise baba olacak olmam..." diyerek, mutluluğunu dile getirdi.

        7

        BEBEĞİNİN ADINI AÇIKLADI

        Doğacak kızının ismiyle ilgili soruya da cevap veren Selahattin Paşalı, "Kızımızın ismi 'Leyla Pera Paşalı' olacak inşallah." ifadelerini kullandı.

        8

        "PERA" İSMİNİN ANLAMI

        Pera, "karşı taraf, öte taraf" anlamına gelmektedir. Latince bir kelime olan Petra söz öbeğinden türetilmiştir. Sağlam ve güçlü bir kişiyi ifade eder. Pera isminin bir diğer anlamı ise Peri olarak bilinir.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ