Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Selena Gomez ile Drew Taggart aşk yaşıyor! Yalanlamıştı... - Magazin haberleri
        1

        Bir dönem, şarkıcı Justin Bieber ile aşk yaşayan Selena Gomez'in 'The Chainsmokers' adlı müzik grubunun üyelerinden Drew Taggart'la yeni bir birlikteliğe yelken açtığı ileri sürülmüştü.

        2

        "BİRLİKTE ÇOK EĞLENİYORLAR"

        Bir kaynak, çiftin yeni başlayan ilişkilerini gizlemeye çalışmadıklarını söylemişti. Kaynak, Selena Gomez'in Taggart'a sevgisini göstermekten çekinmediğini ve çiftin düzenli olarak buluştuğunu belirtmişti.

        Aynı kişi, "Sadece üyelerin girebildiği özel mekânlarda takılmıyorlar. Selena, Drew'a dokunmadan duramıyor. Birlikte çok eğleniyorlar" demişti.

        3

        ÖNCE "BEKARIM" DEDİ, SONRA SİLDİ

        Selena Gomez, hakkında çıkan haberlerin ardından yeni bir paylaşımda bulunmuştu. Ünlü şarkıcı, sosyal medya hesabından, "Yalnız olmayı çok seviyorum" mesajını yayınlamıştı. Gomez, ayrıca #iamsingle" (Bekarım) etiketini de gönderisine eklemişti.

        4

        EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER

        Söylentilerin doğru olmadığını dile getiren Selena Gomez'in paylaşımını kısa bir süre sonra sosyal medya hesabından silmesi dikkat çekmişti. Ünlü şarkıcı, bu hamlesinin ardından yeni sevgilisi ile New York'ta objektiflere yansıdı.

        5

        Drew Taggart ile el ele görüntülenen Selena Gomez, birlikteliğini ilan etmiş oldu. İlişkilerini artık gizleme ihtiyacı duymayan çift, kendilerini görüntüleyen basın mensuplarına aldırış etmedi. Gomez ile Taggart, ellerini bir an olsun bırakmadı.

        6

        Öte yandan Selena Gomez'in, Justin Bieber ile 7 yıl süren birlikteliğini sonlandırdıktan sonra adı The Weeknd, Niall Horan ve müzisyen Charlie Puth gibi isimlerle anılmıştı.

        Fotoğraflar: AP, Splash News

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ