Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Şevval Sam: Lütfen çekmeyin! - Son dakika: Resim çiziyordu!
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Şevval Sam, önceki akşam Cihangir'deki evinin önünde, annesi Leman Sam ile birlikte, 'Bebeğim' dediği karavanına resim çizerken görüntülendi.

        2

        Flaşlar patlayınca şaşıran Sam, "Arkadaşlar lütfen rica ediyorum, çekmeyin. Daha hiçbir şey bitmedi biliyorsunuz. Size söz verdim, bitsin ilk sizlere fotoğraf çektireceğim" dedi.

        3

        DÜNYAYI GEZMEK İSTİYOR

        2019 yılında Harbiye’de verdiği konserinde "Sağlığım ve imkanlarım el verirse dünyayı bir karavanla gezmeyi istiyorum. Karavanla insan daha özgür oluyor. Mülk edinmek istemiyorum" demişti.

        4

        "İÇ TASARIMI BANA AİT"

        “Bu benim bebeğim” dediği karavanından gün içinde hiç çıkmayan, zamanının çoğunu artık burada geçiren ünlü sanatçı, “Karavanın iç tasarımı tamamen bana ait. Yıllardır evimde kullandığım koltuklarımın kılıflarını burada kullandım. Karavanın içi tamamen ahşap yapıldı. Bana bu 2021’in ilk hediyesi oldu” şeklinde konuşmuştu.

        5

        Sam, geçtiğimiz yıl arkadaşından satın aldığı karavanın yenilenme süreciyle bizzat kendisi ilgilendi. Karavanın içini tamamen ahşap yaptıran ve iç dekorasyonuna kendisi imza atan sanatçı, günün büyük bölümünü şimdilerde karavanında geçiriyor.



        Şevval Sam, geçtiğimiz yıl arkadaşından satın aldığı karavanın yenilenme süreciyle bizzat kendisi ilgilendi. Karavanın içini tamamen ahşap yaptıran ve iç dekorasyonuna kendisi imza atan sanatçı, günün büyük bölümünü şimdilerde karavanında geçiriyor.

        6

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ