Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa KADIN CİNAYETLERİ BİTMİYOR! Son dakika: Gaziantep'te bir kadın boğazı kesilmiş halde bulundu - Haberler
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Merkez Şehitkamil ilçesinde bulunan boş bir arazide hareketsiz yatan birini görenler, durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

        AA'nın haberine göre, olay yerine gelen ekipler, cansız bedenin Neslihan Kaya'ya (41) ait olduğunu ve kadının vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklanarak öldürüldüğünü tespit etti.

        Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Cinayet Büro Amirliği ekipleri, zanlı veya zanlıları belirlemek için çalışma başlattı. Savcının incelemesinin ardından Adli Tıp Kurumu'na götürülen Kaya'nın cenazesi, otopsi işlemleri sonrasında yakınlarına verildi.

        'İKİ ÇOCUĞU ORTADA KALDI'

        Kaya'nın cenazesi, Nurdağı ilçesindeki Hisar Mahallesi'nde defnedilecek. Neslihan Kaya'nın ablası Aslı Kaya, gazetecilere, kardeşinin katillerinin bulunmasını istedi.

        Kardeşinin madde bağımlısı olduğunu savunan Kaya, "İlçeden kente merkezine gelerek kardeşimi yanıma götürmek istedim, gelmedi. Biri 9 yaşında diğeri ise 8 yaşında 2 çocuğu ortada kaldı. Çocuklarına ne diyeceğim şimdi? Onlar daha çocuk, küçük." dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ