Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Son dakika: Yenikapı - Atatürk Havalimanı metro hattı durdu! Ne zaman açılacak?

        İstanbu'da yağan aşırı yağmur, metro istasyonlarında su baskınlarına neden oldu.M1 Yenikapı - Atatürk Havalimanı metro hattında Bayrampaşa - Yenikapı durakları arası seferler yoğun yağış sebebiyle durduldu. Bir süre sonra Aksaray Metrosu da ulaşıma kapatıldı. Metro seferleri durdurulunca turnikeler önünde yoğun kalabalık oluştu.

        Yenikapı’dan Sağmacılar durağına vatandaşlar aktarma için otobüslere yönlendiriliyor.İBB, sefer yapılamayan bölgedeki otobüs hatlarının ücretsiz olarak hizmet verdiğini duyurdu.

        BAZI SEFERLER NORMALE DÖNDÜ

        Ekiplerin tahliye çalışmalarından sonra seferler Emniyet / Fatih - Havalimanı arasında seferler başladı.

        Yol durumu için tıklayınız

        Şiddetli yağış nedeniyle Fatih Vatan Caddesi'nde Anıt Mezarlığı'nın karşısında bulunan yol sular altında kaldı. Bir çok araç sel sularına gömüldü.

        Vatandaşlar araçların üzerine çıkarak yardım bekledi. Bölgede trafik durdu.

        Suya gömülen taksicinin sürücüsü 3 dakika içinde aracın su altında kaldığını, yolcularını güçlükle kurtardığını anlattı.

        RÖGAR KAPAKLARI AÇILDI

        Olay yerine gelen itfaiye ekipleri dev rögar kapaklarını açarak suları tahliye etti. Suda mahsur kalan çok sayıda araç ve tamamen suya gömülen ticari taksi iş makineleriyle kurtarıldı. İtfaiye ekiplerinin çalışmaları devam ediyor.

        REKLAM
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ