Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Diğer Alex Telles'in serbest kalma bedeli 40 milyon Euro - Futbol Haberleri

        Portekiz basınında yer alan detaylara göre; Avrupa'ya yaptığı oyuncu ihracatı ile dünya çapında ilk sıralarda yer alan Porto, 5 yıllık sözleşme imzaladığı 24 yaşındaki oyuncu için tam 40 milyon euroluk bir çıkış opsiyonu koydu.

        Genç sol beki satın almak isteyen kulüpler, 40 milyon euroyu Porto'nun banka hesabına yatırarak oyuncuyu kadrosuna katabilecek. Galatasaray'ın Telles'in bir sonraki satışından %10 pay alma hakkı bulunuyor.

        ALEX TELLES: "GELİP GEÇİCİ DEĞİLİM"

        Porto da, Alex Telles transferini resmen açıkladı. Brezilyalı oyuncu ilk açıklamasında, "Gelip geçici değilim, iz bırakmaya geldim" sözlerini kullandı.

        PORTO, 'ALEX SANDRO' OLMASINI BEKLİYOR

        Öte yandan Portekizliler, Porto'nun Alex Telles'ten beklentisinin yüksek olduğunu belirterek, daha önce 26 milyon euroya Juventus'a gönderdikleri Alex Sandro'ya benzettiklerini ve hedeflenen gelişimi göstermesi durumunda aynı seviyelerde bir satış gerçekleştirme planı yaptıklarını yazdı.

        Galatasaray'ın Gremio'dan 6,15 milyon euroya kadrosuna kattığı Telles, geçen sezon Serie A ekiplerinden Inter'de kiralık olarak forma giymişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ