Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Avrupa Şampiyonası Yunanistan Theofanis Gekas, Yunanistan - Futbol Haberleri

        Samsunspor’da geçen sezon forma giyen ve sakatlığına rağmen takıma destek verip gözyaşları arasında veda eden Yunanistan’ın tecrübeli golcüsü Theofanis Gekas, Türkiye’de geçirdiği günleri unutamıyor. HABERTÜRK’e konuşan Gekas, önümüzdeki sezon da Türkiye’de mücadele edebileceğini söyledi.

        “TÜYLERİM DİKEN DİKEN OLUYOR”

        Şampiyonada oynayan futbolcular arasında ‘takımı olmayan’ tek Yunanlı oyuncu olma özelliğini taşıyan Gekas, “Gelen teklifleri turnuva sonrası değerlendireceğim. Şu anda sadece milli takımdaki görevimi düşünüyorum. Sonrasında her şey olabilir. Samsunspor ile istediğimiz yere gelemesek de Türkiye’de güzel bir sezon geçirdim. Kısa sürede çok güzel hatıralar edindim. Taraftarın bana gösterdiği ilgi inanılmazdı. İnanın şimdi konuşurken bile tüylerim diken diken oluyor” ifadesini kullandı.

        Euro 2012 sonrası yeni yuvasının belli olacağını söyleyen 32 yaşındaki tecrübeli golcü, “Bu Türkiye de olabilir, başka bir ülke de...” ifadesini kullandı. Yunanistan’a dönmenin önceliği olmadığını söyleyen Gekas, ilk olarak daha önce forma giydiği Alman Ligi’nden gelen önerileri değerlendireceği, ardından da Türkiye’den gelen

        teklifleri masaya yatıracağını kaydetti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ