Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Transfer Borsası Transfer borsası! canlı transferler - tüm transferler - Futbol Haberleri
        1

        Yeni Malatyaspor, Fenerbahçe'de kadro dışı kalan Mehmet Ekici'ye talip oldu. Mehmet Ekici'nin Guilherme takasıyla da Yeni Malatyaspor'a gidebileceği belirtiliyor.

        2

        Yeni Malatyaspor'un 29 yaşındaki Brezilyalı orta saha oyuncusu Guilherme Costa Marques, Beşiktaş'a transfer olacağı söylentileriyle ilgili, "Malatya'da çok mutluyum" ifadelerini kullandı.

        3

        Emre Mor'u sezon sonunu beklemeden Celta Vigo’ya göndermek isteyen Galatasaray, onun yerine bonservisiyle birlikte gelecek vadeden Sekidika’yı transfer edecek.

        4

        Sivasspor'un başarılı orta saha oyuncusu Mert Hakan Yandaş, kırmızı-beyazlı ekipte mutlu olduğunu ve hiçbir yere gitmeyeceğini söyledi. Mert Hakan'ın adı Galatasaray ile anılıyordu.

        5

        Galatasaray’a gelmeyi çok isteyen Onyekuru’yla her konuda anlaşan Mustafa Cengiz yönetimi, Monaco’yu da ikna etmeyi başardı.

        6

        Beşiktaş Kulübü, Ocak ayı transfer dönemi için kaynak yaratmaya çalışıyor. Siyah beyazlılar, Zulte Waregem’e kiralanan Cyle Larin'in bonservisi için Belçika ekibi ile temasa geçmeye hazırlanıyor.

        7

        Alman basınına konuşan Leipzig Sportif Direktörü Markus Krösche, "Saracchi'nin Galatasaray'a transferi tamamlanmak üzere. Sadece evrak işleri kaldı" ifadelerini kullandı.

        8

        Juventus'un yeni transfer Dejan Kulusevski sağlık kontrolünden geçti. Siyah-beyazlılar, Atalanta'ya 35 milyon euro bonservis ödeyecek. Kulusevski ligin 2. yarısını kiralık olarak Parma'da geçirecek.

        9

        Inter, Tottenham'dan Christian Eriksen'in durumunu sordu. İtalyanlar devre arasında oyuncuyu kadrolarına katmak istiyor.

        10

        Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada, "Badou Ndiaye ile prensip olarak anlaştık. Kiralık olarak geliyor. Yarın KAP'a açıklayacağız. Opsiyon da var" dedi.

        11

        Aston Villa, sezon başında Trabzonspor'a transfer olan Daniel Sturridge'i transfer radarına aldı.

        12

        Real Madrid Teknik Direktörü Zinedine Zidane, Liverpool'un yıldızı Sadio Mane'nin yaz transfer döneminde takıma katılmasını talep etti.

        13

        Arsenal, Barcelona'dan Samuel Umtiti ile anlaştı. Oyuncu, dün oynanan Manchester United maçını tribünden takip etti

        14

        Everton'ın yeni menajeri Carlo Ancelotti, eski öğrencisi James Rodriguez'in transfer edilmesini istedi.

        15

        Roma'dan Cengiz Ünder kararı! Milli futbolcumuz, Roma'nın "Takımdan kesin olarak ayrılmayacaklar" listesinde yer almıyor. İtalyan ekibi Cengiz Ünder'in bonservisini 35-40 milyon Euro olarak belirledi.

        16

        Fenerbahçe'nin de ilgilendiği Ricardo Rodriguez, Milan'dan ayrılma kararı aldı! Fransız temsilcisi Olympique Lyon'un da ilgilendiği İsviçreli sol bek, geleceği hakkında henüz bir karar verebilmiş değil.

        17

        Fenerbahçe, Papiss Cisse’yi kadrosuna katmak istiyor. Alanyaspor, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Cisse’nin makul bir bonservis bedeli karşılığında ayrılmasına izin verebilir.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ