Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Yıldızınız bugün ne söylüyor?

        HANDE KAZANOVA / HT GAZETE

        KOÇ

        Bugün, eğlenceli konu ve olaylara odaklanacaksınız. Hayatın tadını çıkarmak hoşunuza gidebilir. Düşündüklerinizi evinize ve aile hayatınıza rahatlıkla kanalize edebileceksiniz.

        BOĞA

        Evinize ve ailenize zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Bugün, yakın çevre iletişiminiz ön planda olacak. Düşündüklerinizi gerçekleştirmenizi sağlayacak değişik planlar gündeme gelebilir.

        İKİZLER

        İletişime dayalı işleriniz öne çıkabilir. Kendinizden daha çok yakın çevrenizdeki insanlar için uğraşabilirsiniz. Parasal konularda güzel gelişmeler içinde olmanıza çok az zaman kaldı.

        YENGEÇ

        Harcamalar ve para alışverişleriniz ön planda olacak. Hayattan alacağınız keyif yüksek olabilir. Etrafınızda meydana gelen olaylar karşısında sahip olduklarınızı gözden geçirebilirsiniz.

        ASLAN

        Oldukça heyecanlı ve keyifli bir gün geçireceksiniz. Çevrenizden alacağınız haberler keyfinizi artırabilir. Kafanızı toplamak kolay olmasa bile, hayatınızın ritmini yüksek tutacaksınız.

        BAŞAK

        Bugün canınız hiçbir şey yapmak istemeyebilir. Yaşayacağınız bazı olaylar size geçmişi hatırlatabilir. Sosyal çevrenizden desteğiniz fazla olacak. Sezgileriniz size her anlamda yol gösterebilir.

        TERAZİ

        Günü sosyal çevre ortamlarınızda geçirebilirsiniz. Özel hayatınızda veya ortaklı işlerinizde şansınız yüksek olacak. Siz değişimlere ayak uydurdukça, önemli fırsatlar karşınıza gelecek.

        AKREP

        Göz önünde bulunacağınız ortamlarda şanslı etkiler altında olacaksınız. Seyahatte olsanız bile ziyaretleriniz ve gezileriniz olabilir. Duygularınızı esnek ve rahat bir biçimde ifade edebilirsiniz.

        YAY

        Seyahatte veya dış ortamlarda kendinizi mutlu ve şanslı hissedeceksiniz. Hiçbir şey yapamasanız bile sevdiğiniz kişiyle evin dışında olmak ve paylaşımlarınızı artırmak size iyi gelebilir.

        OĞLAK

        Ortaklaşa para konuları ve harcamalarınız ön planda olabilir. Kendinize harcayacağınız para keyfinizi artırabilir. Aile hayatınızda her zamankinden farklı bir gün deneyimleyebilirsiniz.

        KOVA

        Bugün, özel hayatınız ve ikili ilişkileriniz devrede olacak. Sevdiklerinizle iletişiminizi yüksek tutacaksınız. Yalnız olmak bu aralar size göre değil. Parasal konularda iyi iş bağlantıları oluşabilir.

        BALIK

        Eğlenceye ve aşk hayatınıza dayalı harcamalarınız artabilir. Sizi heyecanlandıracak konu ve olaylar ilginizi çekecek. Sevdiklerinizle olan iletişiminizde biraz daha esnek olmaya özen gösterin.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ