Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Erkek Türkiye'nin mimari tasarım ödüllü tek salonu: Şükrü Dudu Barber's Club

        Zorlu Alışveriş Merkezi'nin içinde hizmet veren Şükrü Dudu Barber's Club, geçtiğimiz ay önemli bir ödülle taçlandırıldı.

        Avrupa Birliği Tasanm Ofisi'nin desteğiyle 2010 yılından bu yana İtalya'nın Milano kentinde düzenlenen, dünyanın en kapsamlı tasarım yarışmalarıarasında yer alan ve ülkelerin ekonomik rekabet gücünü artırmayı hedefleyen A 'Design Award & Competition'da "Mükemmellik Sertifikası" kazanan Şükrü Dudu Barber's Club, bu yönü İle Türkiye'nin mimari tasarım anlamında ödüllü tek salonu olarak farkını ortaya koydu.

        SEÇKİN MÜŞTERİ PROFİLİ

        Şükrü Dudu Barber's Club'ın sahibi Şükrü Dudu, aslında en medyatik isimlerden biri. Çünkü müşteri profili, dünyaca ünlü starlardan tutun da Türkiye'nin en ünlü iş adamları, sanatçıları, televizyoncu ve gazetecilerden oluşan başarılı, seçkin bir kitle... "Bu işi yapacaksam, en iyisini yaparım" mottosu ile yola çıkan Şükrü Dudu'nun serüveni, Sivas'ta başlıyor. Henüz ilkokuldayken öğretmenini tıraş ederek berberlik mesleğine adım atıyor.

        İLK VIP BÖLÜM UYGULAMASI

        14 yaşında İstanbul'a geliyor ve Nişantaşı'nda çalışmaya başlıyor. "Hep daha İyiye, daha İleriye" diyerek mesleği adına gelişmeleri uluslararası boyutta yakın takibe alıyor. Paris'e fuarlara gidiyor. Sonra, Hyatt Regency Hotel'de uzun yıllar ortağı İle birlikte mesleğini icra ediyor. Ardından Etiler-Akatlar'da üç katlı bir villaya taşınıyorlar. Bu villada henüz Türkiye'de hiç olmayan VIP Bölüm'ü hizmete sokuyor ve bu uygulama çok ilgi görüyor.

        BEŞ VIP ODA

        Sonrasında Şükrü Dudu Barber's Club için avm dönemi başlıyor. Önce İstinyePark, Doğuş Power Center ve son olarak Zorlu AVM'nin içinde yerlerini alıyorlar.

        Ortaklan Ayhan Kurt, Gökhan Kılıç ve Vedat Önder ile yoluna devam ettiğini belirten Dudu, Zorlu AVM'deki bu ödüllü salon ile ilgili şu bilgileri paylaşıyor:

        "Bu salon, 150 metrekarelik bir alana kurulu. Tavan yüksekliği 7 metre. İç dekorasyonu, şimdi bize ödül kazandıran idea Mimarlık, Yücel-Yasemin Karadeniz tarafından yapıldı. 20 kişilik bir ekip ile aynı anda 13 kişiye hizmet verebiliyoruz. Beş VIP odamız bulunuyor. Profesyonel ekiple saç kesimi, saç analizi, saç bakımı, sakal tıraşı, manikür, pedikür ve saç boyama hizmeti sunuyoruz."

        "BİR KERE GELEN SÜREKLİ MÜŞTERİM OLUR"

        Şükrü Dudu, "Dünyaya bir daha gelsem, yine erkek berberi olurdum. Mesleğimi çok severek ve keyifle yapıyorum. Bence, erkek adam erkek berberine tıraş olur. Dolayısıyla aynı yerde kadınlara da hizmet vermeyi hiç düşünmüyorum. Buraya bir kez gelen mutlaka sürekli müşterim olur. Bu konuda çok iddialıyım. Çünkü hep en iyisini yapmayı ilke edindim. 45 yaşındayım. 50 yaşıma geldiğimde, kendime ait şato gibi özel bir mülkte bu hizmeti vermeyi hedefliyorum" diyerek sözlerini noktalıyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ