Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Mersin'de kar maskeli soygun

        Mersin'de nakliyat işi yapan bir şirkete kar maskeli 3 kişi tarafından soygun girişiminde bulunuldu. Soyguncular, silahla başına vurup yaraladığı şirket sahibi iki kardeşi ve çalışanını etkisiz hale getirdi.

        Soyguncular, şirkettekilerin yaralı halde peşlerinden gelmeleri üzerine içi para dolu çanta ve soygunda kullandıkları silahı sokağa atarak kaçtı.

        Camii Şerif Mahallesi 5222 Sokak'ta nakliye işi yapan Serkan (24) ve Vedat (20) Ç. kardeşler bir bankadan para çekerek iş yerlerine geldi. İddiaya göre, kardeşlerin iş yerlerine gelmesinin hemen ardından arkalarından kar maskeli olduğu belirtilen 3 kişi girerek ellerindeki silahların kabzasını iki kardeş ile yanlarında çalışan Çağlar K.'nın (20) kafalarına vurarak etkisiz hale getirdi.

        Soyguncular daha sonra içinde yüklü miktarda para bulunan çantayı da alarak kaçmaya başladı. Bunun üzerine yaralı 3 genç soyguncuların peşine düştü. Yakalanacaklarından korkan soyguncular ise içinde para bulunan çantayı ve olayda kullandıkları kuru sıkıdan dönme silahı ve sokağa atarak kaçtı. Sokaktaki kameraları incelemeye alan polis soyguncuları yakalamak için çalışma başlattı.

        Yaralı 3 genç ise ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Gençlerin hayati tehlikelerinin olmadığı öğrenildi.

        CHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ