Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kaybedene yazık olacaktı.

        Akhisar’a yazık oldu. Okan Buruk’a hemen şunu söyleyelim: Üzülme hocam. Galiptir bu yolda mağlup. Aslanlar gibi oynadınız. Kazanabilirdiniz de.

        Başakşehir çok usta isimlerden kurulu bir takım. Adeta ustalar ordusu. Ama işin güzel tarafı, her biri hemen her maçta varını yoğunu fazlasıyla ortaya koyuyor. Durmak yok. Uzağa gitmeyelim. Adebayor sanki bir dünya yıldızı gibi değil de kendisini kanıtlamaya çalışan genç bir oyuncu gibi müthiş performans sergiliyor.

        Emre Belözoğlu da dün bildiğiniz gibiydi. Yine müthiş hareketler yaptı. Ama ne yazık ki berbat bir işe de imza attı. Görüntüleri defalarca izledim. Bir pozisyonda rakibine küfür ediyor. Bakalım şimdi ne olacak! Ceza alır mı dersiniz! Emre’nin dudaklarını kimler, nasıl okuyacak, hep beraber göreceğiz.

        Şunu belirteyim. Yarınlarda bu tür küfür olayları herkesin canını yakacak. Çok sayıda futbolcunun başı ağrıyacak. Ağrısın! Küfür ya da hakaret etmeyeceksiniz kardeşim. Centilmen olun! Şu da var. Başı ağrıyacak kişilerin başında kimler geliyor, biliyor musunuz? Futbol Federasyonu yetkilileri. Caner’in olayını zaten ellerine yüzlerine buluştırdılar. Yarınlarda ortalığı daha da karıştırırlar. Federasyon eyyamcı zihniyetine devam ettiği sürece bu lig biraz zor biter!

        Başakşehir dün oyuna çok baskılı başladı. Golün erken geleceği belliydi. Şu bir gerçek: Başakşehir her zaman çok hızlı çıkıyor, ayağa harika pas yapıyor, rakibi şaşkına çeviriyor. Böyle bir görüntü karşısında direnmek pek kolay değil.

        Akhisar golü yedikten sonra kendine çabuk geldi. Okan Buruk’un öğrencileri çabuk toparlandılar. Büyük düşündüler. Galibiyet için mücadele verdiler. Tek puanı yeterli görmediler. Son dakikada yedikleri gol öncesi bile çok önemli fırsatlar yakaladılar.

        Akhisar’da göze çarpan nokta şu: Mütevazı bir ekip. Buna karşın güzel işler yapıyorlar. Çünkü ortada iyi bir kadro mühendisliği var. Düşük maliyetle kurulan bu ekip alkışları fazlasıyla hak ediyor.

        Diğer Yazılar