Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başakşehir’i önce kutlayalım. Bravo. Liderlik koltuğuna oturmak kolay değil çünkü.

        Peki, nasıl bir futbol ortaya koydu dün Başakşehir? Söyleyelim. Gol yollarında büyük sıkıntı yaşadı. Yeteri kadar üretemedi. Niye böyle oldu peki? Etkili ayakları suskundu. Kimler mi? En başta Visca ve Mossora. Bu kadar da değil. Orta sahadan gelen destek de yetersizdi. Adebayor yalnız kaldı. Topla yeteri kadar buluşamadı. Ama şu var. Adebayor genelde olduğu gibi dün yine çok çalıştı. İyi mücadele verdi. Şaşılacak derecede adam kovaladı, depar attı, savunmasına yardım etti. Helal olsun. Böylesine bir dünya yıldızının, böylesine özverili performansına şapka çıkartmak gerekiyor.

        Ülkemizdeki genç oyuncuların Adebayor’un çalışkanlığından ders alması lazım.

        Kaleci Volkan için de birkaç cümle yazalım. Son dakikalarda çok önemli bir kurtarış yaptı. Galibiyette rol oynadı. Niye yazıyoruz bunu? Volkan’ın başarısı, Başakşehir’in başarısıyla eş değerdir. İyi bir Volkan, takımını çok daha iyi yerlere taşır. Belki de şampiyonluğa taşır.

        İrfan Can için de şunu söyleyeyim. Çok büyük yetenek. Nefis bir stili var. Ama daha iyi olması gerekiyor. Üstüne basarak söylüyorum. Hırslı bir İrfan Can, ülke futboluna adını yazdırır.

        Osmanlıspor dün uzun süre iyi direndi. Yedikleri gol öncesi adam paylaşımını iyi yapamadılar. Söylemeye gerek yok. Osmanlıspor’un kadrosu son derece yetersiz. Sadece birkaç isme ümit bağlamışlar. Lig arasında takıma çok sayıda takviye gerekiyor. Yoksa bu işin sonu pek iyi değil.

        Diğer Yazılar