Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan’ın hac ziyaretinden döndüğünü hepimizi biliyoruz. Duymayan varsa da buradan duyuralım. Şimdi gelelim işin dedikodu kısmına…

        1-Önce aynı grupta kimler vardı? Sümeyye Erdoğan amcası ve yengesiyle beraberdi. Güral Porselen’in sahipleri Acıbadem Hastanesi’nin sahipleri Kezban ve Hüseyin Hatemi ve Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün dünürleri de hac ziyareti yapanlar arasındaydı.

        2-Niye para toplandı? Sümeyye Erdoğan Sudan ve Nijerya’dan gelen yardıma muhtaç insanlar için önce Marriot Otel’in ziyaretçiler için hazırladığı paketleri bir araya getirdi. Yetmeyince Türk kafilesinden Sudan ve Nijerya’lılar için para topladı. Vermeyen çıkmadı. Sümeyye Erdoğan kucağından yardıma muhtaç çocukları hiç indirmedi.

        3-Başbakan’ın kardeşi neler konuştu? Sümeyye Erdoğan’ın amcası kişisel sohbetlerinde, ağabeyi Tayyip Erdoğan’ın yanına sadece iki kez uğradığını, onun artık Başbakan olduğunu ve rahatsız etmek istemediklerini söyledi.

        4-Sümeyye Erdoğan nerede çalışmak için çaba harcıyor? Başbakan Erdoğan’ın kızı Birleşmiş Milletler’de çalışmak için elinden gelen bütün irtibatları sağlamaya çalışıyormuş. Başvurmadığı kimse kalmamış. Hatta “Gönüllü bile çalışabilirim” diyormuş.

        balcicekpamir@haberturk.com

        Diğer Yazılar