Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Hadi bakalım var mı arttıran???...

        Tam da bilindik bir konu Disney Plus için çekilen "Dünyayla Benim Aramda" dizisiyle hayat buldu. Önceki akşam Swiss Otel'de düzenlenen özel gösterimi dizinin oyuncuları ile izledik ve koyulduk tartışmaya.

        Hatta özel gösterimden çıkarken de hala "Kafalarda deli sorular" döndü dolaştı.

        Düşünsene, "Sevgilinle ya da eşinle... Bir başka kadın ya da erkek gibi sosyal medya hesabından konuşuyorsun. Yani konuşabilir misin fake bir hesap açıp?" ya da şöyle sorayım; "Daha sonra onun, o konuştuğu kişiyle buluşmasını sağlayabilir misiniz?"

        Bakın sorular bile tüyleri ürpertirken gerçeğini düşünemiyorum? Sizi bilmem ama ben yapmak istemezdim. Yapmazdım da!!! Yapanları da tasvip etmiyorum. Çünkü sonuçları çok sevimsiz olabilir. Çok güvendiğin eşin ya da sevilin için, "Asla yapmaz", "Asla konuşmaz", "Asla yanıt vermez" derken bingo.... O fake hesaptan gelen mesaja yanıt veriyor.

        Gerçekten çok sevimsiz durum.

        Yani "Asla asla" deme...

        Ya fake hesaptan yazan kişiyle konuşursa!!!

        Ya onunla buluşmak için heyecanlanırsa!!!

        Ya sizinle konuşurken gizli gizli ona yazarsa!!! Daha doğrusu sana...

        Dizide de işte, tam böyle oluyor. Demet Özdemir'in canlandırdığı İlkin, sevgilisi Buğra Gülsoy'a yani Tolga'ya bir başkasıymış gibi sosyal medya hesabından mesaj atıyor. Ve yanıt alıyor. Ve günlerce iki sevgili birbirinden habersiz konuşuyor, yazışıyor. Ve sonunda Tolga, İlkin ile yazıştığını bilmeden "Hadi buluşalım" diyor.

        Ki bu dizide henüz böyle. Gerçek hayatta çok sevimsiz bir noktaya doğru yol alabilir mevzu. Ve "Dünyayla Benim Aramda" tam da böyle bir konuyu işliyor. Belli ki, fena şeyler olacak.

        Evet başrollerini Demet Özdemir ve Buğra Gülsoy'un paylaştığı dizinin yönetmenliğini Hülya Gezer, senaryosu ise Pınar Bulut yazmış. Dizinin diğer oyuncuları ise Hafsanur Sancaktutan, Metin Akdülger, Zerrin Tekindor.

        Ben önceki akşam düzenlenen özel gösterimde diziyi izlerken, "Yok artık", "Ah yapma", "Ne gerek var", "Çok gereksiz" diye söylenirken etrafımda bazı kişiler, "Ben kesinlikle yapardım", "Ben yaptım bile. Sevgilim gitti buluştu ve ben de terk ettim" diye anlatıyordu.

        Gerçekten büyük darbe... Büyük yıkım. Bunu yapan kadın ya da erkek için. Yazık!!!

        Şahsen ben böyle bir şeye kalkışıyorsam o kişiden ayrılırdım. Bu ciddi bir güvensizlik keza!!! Hem birlikte olduğum kişiye, hem de kendime.

        Tamam heyecan bitmiş olabilir. Heyecanı körüklemek gerek bazı zaman. Hele ki, bazı zaman iki tarafta birbirine ne demek istediğini anlatamaz. Böyle gizli bir güç araya girsin ve tak tak tak gerçekleri anlatsın iki sevgilinin arası düzelsin istersin. Ama bence çözüm bu değil.

        Bence siz de, böyle bir şeye kalkışmayın ve öyle aranıza soğukluk girdiğini, hissediyorsanız alın karşınıza konuşun. Böyle fake hesaplarla birileriyle konuşturmak falan tehlikeli. Ancak şu var ki, dizinin henüz iki bölümünü izledik. Belli ki, önümüzdeki bölümlerde çok acayip şeyler olacak. Ve bizler bu konuyu daha çok uzun konuşmaya devam edeceğiz...

        Bu arada kimse inanmıyor fakat benim bir fake hesabım bile yok... Bir arkadaşım, "Sokaktaki kedinin bile artık fake hesabı var Esin saçmalama" diyor. Ama Allah sizi inandırsın yok...

        Çünkü fake hesapla başkasına bakarken hissettiğim duygu şu; "Yahu ben bu kişiyi görmek istesem takip ederim. Demek görmek istemiyorum" duygusu sarıyor. Ve her defasında "İstemiyorum istemiyorum. Merak ettiğim biri olursa kendi hesabımdan açar bakarım" diyorum.

        Oyunculara dair

        Oyunculara dair
        0:00 / 0:00

        Zerrin Tekindor; Aşk-ı Memnu'nun Matmazel'i, Kara Sevda'nın Leyla'sı, Kuzey Güney'in Gülten Çayak'ı, Müslüm'ün Muhterem Nur'u... Kadın oynamıyor, döktürüyor. Her rolü nasıl bu kadar güzel üstüne giyiyor ve sırıtmıyor anlamak mümkün değil. Gerçekten "Dünyayla Benim Aramda"ki rolüne doyamadım. Tüm bölümler girse de izlesem. Giydiği kıyafetler, saçı, makyajı, bakışları, ifadesi çok başka.. Çok farklı. Ekranda izlerken bile ayağa kalkıp alkış tutmak istiyorum.

        Demet Özdemir; Çok uzun yoldan geldi... İnat etti, başardı. "Çilek Kokusu", "Erkenci Kuş"ta yıldızı bir parladı tam parladı. "Doğduğun Ev Kaderindir" de tavan yaptı. Aşk dizilerinin, uzun bakışmaların kraliçesi oldu. Her yaptığı rolde üstesinden gelmeyi başardı. Aradılar oyuncular listesine adına ilk beşe yazdırmayı başardı. Demet Özdemir çok uzun zaman önce başarmıştı ama bu dizi ile belli ki, törpüleyecek.

        Buğra Gülsoy; Enteresan bir oyuncu Buğra... Öyle kilit rollerin vazgeçilmez ismi ki, her defasında şaşırtıyor. Enteresan bir şekilde partnerlerine çok yakışıyor. Demet Özdemir ile mesela harika bir uyum yakalamış ve çok yakışmışlar. Bu yılın dizilerde "Yakışan çifti" olmaya aday benden söylemesi...

        Şu ara beklenen iki konser

        Şu ara beklenen iki konser
        0:00 / 0:00

        Malumunuz Tarkan'ın İzmir'de verdiği konserin yankıları hala sürüyor. Ancak ne var ki, milyonlara dahi seslense Tarkan'ın Harbiye Açıkhava'da verdiği konserlerin yerini, tadını hiçbir şey tutmuyor. Çünkü günlerce sürüyor Harbiye konserleri.

        Bir seri oluyor ve konseri izlemeye gelenlerle özel diyaloglar kuruyor Tarkan ve unutulmaz geceler yaşanıyor.

        Bu yıl da birçok kişinin hale umudu var. Ama daha önce de yazdım. Şimdi de yazıyorum, maalesef Tarkan bu sene Harbiye Açıkhava'da konser vermeyecek...

        Umutla bekleyenleri üzmek istemem ama böyle... Beklemeyin boş yere derim.

        İkinci en beklenen konser haliyle Gülşen'in ilk konseri.

        Hakkında verilen ev hapsi kararının kaldırılmasının ardından ilk konseri Kartal'da 16 Eylül'de vermesi bekleniyordu. Fakat Gülşen'in konseri iptal edilmiş. Yetkililer henüz bir açıklama yapmadı ama Gülşen'in bildiğim kadarıyla konser takvimi şu an yenileniyor.

        Özellikle hayranları, bu tutuklamaya tepki veren birçok insan Gülşen'in ilk konserinde yalnız bırakmak istemediği için dört gözle konser açıklaması bekliyor.

        Bu arada Gülşen'in özel şarkılar yazdığını da duydum. Özellikle cezaevinde dört gün iki şarkı yapmış. Bu şarkıları da ne yalan söyleyeyim merakla bekliyorum.

        Diğer Yazılar