Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        14 Kasım Cumartesi oynanacak maçlarla ikinci bayanlar ligi start alacak. Geçen haftalarda sekiz takımla oynanacağı açıklanan lig Urla Gençlik ve İzmir Basketbol Kulübü takımlarının son anda çekilme kararı almasıyla altı takımla oynanacak. Egeden İzmir Büyükşehir Belediyesi, Güre Belediyesi ve Burhaniye Belediyesi olmak üzere üç takım yer alacak. Diğer ekipler ise Alanya Belediyesi, Antalya Koleji ve Optimum TED Ankara Kolejliler. Çift devreli lig usulü oynanacak maçlardan sonra birinciliği alacak takım, 2010-2011 sezonunda birinci bayanlar liginde oynamaya hak kazanırken, bu hakkı elde edecek ikinci ekip ligde yer alan diğer beş takımla bayanlar bölgesel ligi birincisinin katılacağı toplam altı takımlı yükselme grubu müsabakaları sonunda belirlenecek.

        www.izmirbasketboliltemsilciligi.com

        İzmir Basketbol İl temsilcisi Halil Öztürk başkanlığında il hakem komitesi bu yıl çok güzel bir yenilik yaptı.

        Açtıkları www.izmirbasketboliltemsilciligi.com isimli web sitesiyle yapılan her türlü il faaliyetlerini günü gününe bu sitede yayınlıyorlar.

        Takımların, basketbolseverlerin fikstürlere, statülere, maç sonuçlarına, puan durumlarına ve diğer bilgilere ulaşabildikleri site iyi düşünülmüş faydalı bir çalışma. Emeği geçenlere teşekkürler.

        Erkekler bölgesel ligde Ege Grubu

        Erkekler bölgesel ligi geçen hafta oynanan müsabakalarla başladı. Ege grubunda İzmir Büyükşehir Belediyesi, Konak Belediyesi, Bostanlıspor, Bodrum Belediyesi Bodrumspor, Tire Belediyesi, Aydın Belediyesi ve Bodrum Özgür Çocuklar takımları yer alıyor. İlk üçe giren ekiplerin yarı finale kalmayı hak kazanacağı grupta ilk hafta maçlarını galibiyetle kapatan takımlar İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bodrum Belediyesi Bodrumspor ve Tiregücü favori gözüküyor.

        Bornova Bld. fırtına gibi

        Diğer Yazılar