Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Her ayın ikinci salı günü yapılmasına karar verilen eski basketbolcular yemeğinin ikincisi geçen hafta Kültürpark Tenis Kulübü restoranında yapıldı. Daha tüm arkadaşlara ulaşamadığımız için katılımın az olduğu yemek çok neşeli ve keyifli geçti. İlerleyen haftalarda katılımın daha fazla olacağını umut ediyoruz.

        Ateş Özerk, Atakan Karakaplan, Firuz Koçaş, Mete Babaoğlu, Tayfun Candaş, Ardan Kayaaltı, Edip Sezersan, Mustafa Battalgazi, Hüseyin Demirtaş, Cumhur Şenolsun, Murat Öztamur, Mustafa Ağme, Özlem Karaçam ve İsmail Arslangiray ile birlikte on beş kişiydik.

        Çeşitli anıların anlatıldığı yemekte hakem sempatizanı Ateş abimiz Pınar Karşıyaka-Galatasaray Cafe Crown maçını yöneten hakemlerin müsabakayı taraflı yönettiğini iddia etti. Bu iddia nedeniyle Merkez Hakem Komitesi Başkan Yardımcısı Firuz abiye de yüklenmesi herkesi çok güldürdü. Bir dahaki yemeğe Firuz abinin katılacağını hiç sanmıyorum. Bu güzel gecelerin üçüncüsü gelecek ayın ikinci salısına denk gelen 12 Ocak günü yine Kültürpark Tenis Kulübü'nde yapılacak.

        Alsancak'a basketbol sahası

        Geçen gün AlsancakAta yürürken Atatürk Spor Salonu'nun önünden geçiyordum. Altı otopark olan boş alanda eskiden basketbol potaları vardı.

        Babalar çocuklarını alıp burada basketbol oynarlardı. Hatta o sahalarda street-ball turnuvaları yapılırdı.

        Şimdi maalesef oraları bomboş ve neden bu boşluktan faydalanılmıyor, anlayabilmiş değilim.

        Karşıyaka basketbol ve tenis sahaları ile doluyken, Alsancak'ta gençlerin spor yapacakları bir tek tesis yok. Yetkililerin bu sesime kulak verip gençleri kafeler-den spor sahalarına döndürmeleri gerekir.

        www.kulturparkdegisim.com

        17 Ocak'ta seçim yapılacak Kültürpark Tenis Kulübü'ne arkadaşlarımla birlikte "Değişim Grubu" adı altında aday olduk.

        Arkadaşlarım benim başkan adayı olmamı isteyince onları kıramayıp, kabul ettim.

        Modern yöntemlerle çalışan ekibimiz, görevdeki yönetim kurulundan gerekli üye bilgilerini sağlıklı bir şekilde alamadığı için arkadaşımız Harun Gedik, üstün çabalarla www.kulturparkdegi-sim.com adı altında bir web sitesi kurdu.

        Diğer Yazılar