Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Eski basketbolcular olarak, her ayın ikinci haftası buluşup eski günleri anarak keyifli zaman geçiriyoruz. Bu yemeklerin beşincisi gelecek hafta 8 Mart pazartesi

        Kulturpark Tenis Kulübü restoranında yapılacak. Her toplantı artan sayıyla devam eden yemeklere yine yoğun bir katılım bekleniyor..

        Önder Bingöl neden bıraktı?

        Sezon başında Bornova Belediyesi Genel Menajer olarak Önder Bingöl'le anlaştığında tüm İzmir basketbol kamuoyu gibi ben de çok sevinmiştim. Çünkü Bingöl basketbol, özellikle hakem camiasında sevilen bir isimdir. Duyduğum kadarıyla coach Aclan Kava-soğlu'yla anlaşamadığı için ayrılan Bingöl'ün yokluğunun, Bornova Belediyesi'ni olumsuz yönde etkileyeceğini düşünüyorum. Cüneyt Erden ve Kedrick Brown gibi iki as oyuncusunun da sakat olduğunu düşünürsek İzmir ekibini zor günler bekliyor.

        Aliağa Play-Off yolunda

        Hafta sonu oynanan maçlarda İzmir takımlarından Aliağa Petkimspor, Türk Telekom'u evinde yenerken, Bornova Belediyesi yine evinde Mersin Büyükşehir Belediyesi'ne yenildi. Petkimspor ligin güçlü kadroya sahip ekiplerinden Telekom'u Mc Clinton ve Quntin Hosley'in üstün perfor-manslarıyla kazanarak Play-Off'a kalmak yolunda büyük bir adım attı. Reha ile Berkay'ın yokluğunda onlar da Bornova Belediyesi gibi kadro sıkıntısı çekecekler. Bornova Belediyesi ise Teknosa Türkiye Kupasında farklı yenildiği Mersin Büyükşehir Belediyesi'ne ligde de yenildi. Daha önce Play-Off yolunda önemli avantaj sağlayan ekip bu sürpriz yenilgiyle zora girdi. Takviye yapılacağı belirten Bornova'nın kısa zamanda toparlanacağını sanıyorum. Diğer İzmir ekibi Pınar Karşıyaka deplasmanda Bandırma'da Banvit karşısında varlık gösteremedi. Leonard Holston'un sakatlığının geçmesi onlar için iyi haber. Üç takım arasında Play-Off yolunda en avantajlı ekip gözüküyor.

        2010 Dünya Şampiyonası'nda iki Türk hakem düdük çalacak

        28 Ağustos-12 Eylül arasında Türkiye'de yapılacak Dünya Basketbol Şampiyonası'nda iki Türk hakemi görev yapacak.

        İzmir ayağını ortağım Celal Arısan'ın yöneteceği Dünya Şampiyonası'nda Recep Ankaralı İstanbul'da, Murat Biricik Kayseri'de düdük çalacak. Hakemlerimize başarılar diliyorum...

        TBB2L yükselme müsabakaları Kütahya'da başladı

        Diğer Yazılar