Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Geçen hafta oynanan Bornova Belediyesi-Aliağa Petkimspor İzmir derbisi nefesleri kesen bir mücadeleye sahne oldu. Maça Petkimspor iyi başladı öne geçti, ardından Bornova Belediyesi dengeyi sağladı. Son periyot ise tam bir heyecan fırtınasıydı. Bir Bornova bir Petkim derken, son hücumdan yararlanamayan Aliağa ekibi maçı kaybetti. Bornova Belediyesi'nde Kedrick Brown 29 sayı,12 ribauntla devleşirken, Aliağa Petkimspor'da Paul Mc Clinton pota altından 0/8 yüzde-siyle takımının yenilgisinde başrol oynadı. Quinton Hosley'in 23 sayı,16 ribauntluk performansı takımını kurtaramazken, Aliağa ekibinin son dakikalarda beş faul alan Loranzo Gordon'un yerine Hazer Avcı tercihi, onlara pahalıya patladı. Bu arada maçın yıldızı şüphesiz Çağdaş Erdoğan'dı.

        Üçüncü periyotta oyuna giren ve on beş dakika oyunda kalan oyun kurucu 0 sayı, 3 ribaunt, 5 asist ile oynayıp yaptığı müthiş savunmayla maçı Bornova Belediye-si'ne kazandıran oyuncu oldu. Onun bu başarısı bir oyuncunun fazla sayı atmadan da iyi oynayabileceğinin en iyi kanıtıydı.

        Diğer İzmir temsilcisi Pınar Karşıyaka zorlu Efes Pilsen deplasmanında rakibine yalnızca ilk periyotta karşı koyabildi. Bu hafta ekiplerimizi zorlu maçlar bekliyor. Cumartesi Pınar Karşıyaka Bursa'da Tofaş'la karşılaşırken, pazar günü Aliağa Petkimspor'la Bornova Belediyespor evlerinde Oyak Renault ve Efes Pilsen'i konuk edecekler.

        Vestelspor'da neler oluyor

        İkinci ligin iddialı ekiplerinden Manisa temsilcisi Vestelspor'da ilginç gelişmeler yaşanıyor. Geçen sezonun son on gününde Baş antrenör Mehmet Ali İnceler'i görevden alıp yerine İsmail Beleş'i getirerek bir ilke imza atan Vestelspor'da yoğun trafik devam ediyor. Sezon sonunda başantrenör İsmail Beleş, yardımcı antrenör Mert İldeş ve Genel Menejer Emre Dağdelen'in görevine son veren ekipte, başantrenörlüğe Murat Polat, yardımcılığına Özgür Cankardeş geldi. Sezonun ilk haftalarında yardımcı antrenör Özgür Cankardeş'in görevine son verilirken, yerine Murat İktüeren işe başladı. Bu arada birkaç hafta önce yıllardır takımın yükünü çeken Şube Kaptanı Hasan Aydın istifa etti. Bu hafta da yılların antrenörü Hakan Yavuz takımın başına Teknik Koordinatör olarak getirildi. Son iki yılda 20 yeni oyuncu geldiğini düşünürsek, Vestelspor istikrar açısından bir rekora imza atacak gibi gözüküyor.

        2. Lig'de Egeliler kaybetti

        Diğer Yazılar