Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İki hafta önceki yazımda Vestelspor'daki trafiğin yoğunluğundan bahsetmiş, sportif direktör olarak Hakan Yavuz'un getirilmesinin doğru bir karar olduğunu ifade etmiştim. Fakat ne yazık ki Yavuz bir hafta sonra Optimum Ted Kolejliler takımına head-coach olarak gitti. Şimdi kulislerde eski Tuborg Pilsener'in menajeri yılların basketbolcusu Cenk Duraklar'ın takımın başına Genel Menajer olarak getirileceği konuşuluyor.

        Vestelspor bu transferi gerçekleştirebilirse kurumsallaşma adına büyük iş başarmış olur. Cenk Duraklar gerek kişiliği gerek bilgi ve tecrübesiyle Manisa ekibini üç dört gömlek ileriye götürür. Bu arada ilk yarısı biten ikinci ligde bir internet sitesinin Vestelspor'u devrenin hayal kırıklığı olarak göstermesine katılmıyorum. Bence iyi galibiyetler aldılar ve kötü durumda değiller. İlk yarı sonunda Ege takımlarından Uşakspor geçen yıllara nazaran daha iyi bir performans göstererek üst sıralarda yer almayı başardı. Gelişim Koleji her yıl olduğu gibi istikrar abideliğini sürdürdü. Pamukkale Üniversitesi ise iyi başladığı ligde ilerleyen haftalarda düşüş göstererek devreyi düşme potasında tamamladı.

        Birinci ligde yer alan üç İzmir ekibi de haftayı yenilgiyle kapattı. Bu hafta sonu Kayseri'de yapılacak AllStar şenliği nedeniyle lige ara verilmesi İzmir takımlarının bir soluk almasını sağlayacak. Çünkü üç büyüklerle oynayacak ekipleri zorlu maçlar bekliyor.

        Kültürpark Tenis Kulübü'nde seçim

        Kültürpark Tenis Kulübü'nde 17 Ocak Pazar günü seçim var. Bir tarafta altı dönem başkanlık yapmış arkadaşım Sermet Yeşilpınar on dördüncü yıl için savaşırken, diğer tarafta 36 kişilik Değişim Grubunun Başkanı olarak ben seçilebilmek için yarışıyoruz. Yetmiş yıldır İzmir'in gerek sosyal, gerek tenis alanında nabzını tutan güzide kulübümüzde yarış bizlere yakışır şekilde centilmence devam ediyor. Şimdi sıra geldi yönetim ve denetim kurullarının tespit edilmesine. İşte bu yarışta benim için en zor safha. Ekipteki tüm arkadaşlarım öylesine candan çalıştılar ki bunları ayırt etmek imkansız. Bu seçimler bana büyük tecrübe ve dostluklar kazandırdı. Ancak bir tek şey beni sükut-u hayale uğrattı. Karşıyaka'da yıllarca basketbol oynamış kardeşim Ali Benli'nin karşı tarafın listesinde yer alması beni derinden yaraladı ve üstte yazdığım satırlara da uymadı. Taraflı tarafsız herkesin son yılların en çekişmeli seçimi olacağından hemfikir olduğu bu rekabetin kulübümüze hayırlı olmasını temenni ediyor, arkadaşım Sermet Yeşilpınar'a da başarılar diliyorum. Değişim Grubu ile ilgili her türlü bilgiyi www.kulturparkdegisim.com sitesinde bulabilirsiniz.

        Ayın ikinci salı günü

        Her ayın ikinci salısını iple çekiyorum. Çünkü o gün eski basketbolcular toplanıp yemek yiyoruz ve eski günleri yadediyo-ruz. Bilhassa aynı takımda oynayan kişilerin arkadaşlığı çok özeldir. Kader birliği yaptığınız insanlarla ömür boyu güzel bir beraberliğiniz oluyor. İşte bu beraberlikleri devam ettiren buluşmaların üçüncüsünü 12 Ocak Salı günü Kültürpark Tenis Kulübü Restoranında yapacağız.

        Diğer Yazılar