Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kültürpark Tenis Kulübü'nün 17 Ocak'ta yapılan seçimlerinde başkanlığa aday olmuştum. 12 yıllık başkan arkadaşım, aynı zamanda gazetemiz tenis yazarı Sermet Yeşilpınar'la girdiğimiz tatlı rekabetin sonunda kazanan taraf biz olduk. Gerek seçim sürecinde, gerekse bitiminde tatlı telaş yaşandı. Fakat bu süre zarfında yazılarımı üç dört hafta aksatınca spor müdürümüz Sayın Erhan Hartaç ve gazetemizin genel koordinatörü Sayın Osman Gençer'den bayağı sitem işittim. Bundan sonra yazılarıma düzenli devam edeceğim. Bu seçim süresince bana büyük destek olan değişim grubu arkadaşlarıma, kızlarıma ve sevgili ortağım Celal Ansan'a teşekkürü borç biliyorum. Artık seçim bitti hep birlikte aynı hızla hizmet vermeye başladık. İnşallah aldığımız bayrağı, daha iyi yerlerde devredebiliriz.

        Mete Babaoğlu'nun yeri dolar mı?

        Sezon başında Pınar Karşıyaka Mete Babaoğlu'nu alt yapının başına getirdiğinde ne kadar olumlu bir girişimde bulunduklarını yazmıştım. Babaoğlu'nun Mersin'e gittiğini duyunca kendisi adına ne kadar sevindiysem, bir Karşıyakalı olarak Pınar Karşıyaka için o kadar üzüldüm. Alt yapı hamlesi başlatan Pınar Karşıyaka Babaoğlu'nun yerine aynı seviyede deneyimli bir basketbol adamını getirmelidir.

        Mersin Büyükşehir Belediyesi ile de büyük başarılara imza atacağına yürekten inandığım arkadaşım Mete Babaoğlu'na yeni görevinde başarılar diliyorum.

        Eski basketbolcular buluştu

        Geleneksel olarak her ayın ikinci salısı yapılan eski basketbolcular yemeğinin dördüncüsü Kültürpark Tenis Kulübü restoranında önceki akşam yapıldı. Çok keyifli geçen yemekle ilgili detaylı bilgileri haftaya yine bu köşede sizlere bildireceğim. Belki de benim yeni başkan olmamın verdiği heyecandan, arkadaşlarımın hepsi yemekten çok memnun ayrıldılar.

        Her defasında daha çok kişinin katıldığı yemek, umarım gelecek aylarda daha fazla katılımla gerçekleşir.

        Yaşar Sevim anıldı

        Geçen sene 9 Şubat'da vefat eden Gazi Üniversitesi öğretim görevlisi ve benim de üyesi olduğum Türkiye Basketbol Federasyonu Eğitim Kurulu Başkanı merhum Prof. Dr. Yaşar Sevim, ölümünün birinci yılında dün törenle anıldı. Türkiye'nin yetiştirdiği nadir spor adamlarından biri olan Sevim, yıllarca yurt dışında ve ülkemizde birinci deplasmanlı Basketbol liginde oynadı ve milli takım seviyesine ulaştı. 1976 yılında Hentbol Federasyonu kuruculuğu ve ilk Federasyon Başkanlığını yaptı. Yıllarca Hentbol Milli Takım teknik Direktörlüğü görevini yürüttü.

        Diğer Yazılar