Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Zar zor geçiniyor olsanız da, dünyanın en zengini olsanız da eğer bir boşanma söz konusuysa başka bir kadının varlığından şüphelenmek illa da gerekiyor galiba.

        Gerçi boşanacakları açıklanan Bill Gates ile Melinda Gates aralarına girmiş olabilecek bir kadın konusu hiç yokmuş gibi davranıyorlar. Karı-koca her konuda anlaşmış biçimde boşanacakları ve boşadıktan sonra da arkadaş kalacakları gibi medeni açıklamalar yapıyorlar.

        TABLOİD GAZETELER VAR

        İnşallah da durum böyledir ama bu dünyada tabloid gazeteler bu tür konuları deşmek üzere varlar. İyi ki de varlar çünkü olmasalardı bizler avukatların ve halkla ilişkiler uzmanlarının açıklamalarını gerçek olarak kabul etmek zorunda kalabilecektik.

        İngiliz Daily Mail gazetesi gerçek gazetecilik içeren ve gerçek ne kadar sansasyonel olursa olsun onun peşine düşmekten çekinmeyen Avusturya türü tabloid gazeteciliğin en iyi örneklerindendir.

        Bill Gates ve boşanacağı karısı Melinda için bu iyi bir haber değil ama Daily Mail’in hınzır muhabirleri de bu boşanma meselesine al atmış durumdalar.

        Dünyayı konuşturan bu Bill Gates boşanmasının pek de konuşulmasının fazla istenmediği boyutları da var gibi görünüyor.

        REKLAM

        İşte bugüne kadar ortaya serilenler:

        -Time dergisinde 1997'de yayınlanan bir yazıya göre Bill Gates yazılması için (on the record) şöyle konuşmuş: "Melinda ile evlenmeye karar verdiğimde, Ann’e telefon edip onayını aldım" yani Gates, Ann Winblad ile bir bağlantısı olduğunu hiç saklamıyor.

        -1987 yılında Melinda ile Bill Gates arasındaki ilişki ciddileştiğinde Ann Windbald Bill Gates ile ilişkisini bitirmiş.

        -Buraya kadar her şey çok düzgün, hiçbir problem yok.

        -Bill ve Ann çıkarlarken bir tatil gelenekleri de varmış.

        - O ilişki bitmesine ve Bill, Melinda ile evlenmesine rağmen Ann ile Bill o tatil geleneklerini sürdürmeye karar vermişler.

        -Ann’in North Caroline’da deniz kıyısında bir evi varmış. Bill Gates, Melinda ile evliyken bile her yıl belirli aylarda bu deniz kıyısındaki evinde Ann ile tatil geleneğini sürdürmüş. Melinda, kocası Bill Gates’in bu Ann ile tatil geleneğini sürdürmesine onay da vermiş.

        Bazılarınız diyebilir ki "Hiç olacak iş mi bu, Melinda buna hiç aldırmıyorum dese de hiçbir kadın buna dayanamazdı işte sonunda o evlilik de bitti."

        Bazılarınız böyle der de ben de "İki insan olgun bir anlaşma yapmışlar, kadın kocasının çok stresli bir iş yaşamı olduğuna bakıp onun her yıl birkaç gün streslerinden kurtulması için öyle bir işe izin vermiş olabilir. Kocasının başka kadınla arkadaşlığına karışmamış, ne kadar modern bir davranış, doğrusu takdir ettim kadını" diyebilirim.

        REKLAM

        Ama olmuyor işte adam dünyanın parasını kazansa da karısına milyarlarca dolar verse de, anlayışlı olsa da kadın bir yere kadar kaldırabiliyor böyle bir hayat tarzını. Boşanmalarının asıl nedeni bu mu bilmiyorum ama eğer buysa da pek şaşırmam

        Ann şu anda 70 yaşında ve özel dedektif Edward Alex Kline ile evli. Bill Gates 65 karısı Melinda 56 yaşında ve boşanıyorlar. Oldukça genç sayılabilecek Melinda’nın bundan sonra geçinme sorunu yaşamayacağına emin olabiliriz.

        BİR ÖZEL ANI

        Ben üç yıl kadar önce Microsoft merkezini gezmeye gittiğimde rehberlerimiz Bill ile Melinda’nın yan yana ofislerinin bulunduğu binanın önüne geldiğimizde ikilinin tanışma hikayesini ve birbirlerini ne kadar da sevdiklerini vurgulamaya özel önem veriyorlardı. Karı-kocanın tanışma ve bir arada zenginleşme hikayesi bir külkedisi masalı olarak anlatılıyordu ancak o masal bu aralar bir boşanma ile bitiyor gibi.

        Diğer Yazılar