Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya Diğer Facebook'tan 10.yıl hediyesi yeni uygulama

        Kuruluşunun 10. Yılını kutlayanFacebookyeni ürettiği uygulama 'Paper' ile kullanıcılarına flipboard (içeriklerin dergi formatında görünümü) geçiş imkanı ve daha kişisel bir kullanım imkanı sunacak.

        1.25 milyar aktif kullanıcıya sahip olanFacebookyeni uygulamasıyla adından çokça söz ettireceğe benziyor. Uzun süredir bir dizi değişiklikler yapmaya çalışanFacebookyeni Paper uygulamasıyla adeta ezber bozacak.

        Son dönemde yaşanan yok olma iddiaları sonrası 'hızlı hareket et ve bir şeyleri kır' sloganı ile yeni baştan yapılananFacebookbu sayede piyasadaki yerini korumaya çalışacak.

        "Mükemmel projeler milyarlarca kullanıcıyla değil birkaç kullanıcıyla başlar" diyen Paper uygulaması yöneticisi Michael ReckhowFacebook'un daha önce yapmadığı yeniliklerle kullanıcıların karşısına çıkacağını belirtti.

        Facebookyeni uygulaması Paper'la kullanıcılarına özel kalıplar sunuyor. Sizin belirlediğiniz teknoloji, sağlık ve benzeri kategorilerde haberler, makaleler ve fotoğraflar sunanFacebookekranda yan yana dizilen yatay kartlarla seçtiğiniz konuda bilgi sahibi olmanızı sağlıyor.

        Kullanıcılarına flipboard geçiş imkanı yaratan Facebookile ekrandaki öğeleri kaydırarak istediğiniz haberi ve resmi görebiliyorsunuz.

        Bir gazete sayfası gibi fotoğrafların ve haberlerin katlanabilmesi imkânını da sunanFacebookABD'de dün itibariyle iOS kullanıcıları için uygulamayı kullanıma sunuldu. Şimdilik sadece iOS kullanıcıları için sunulan Paper'ın ileriki süreçte diğer telefon formatları için de sunulması bekleniyor.

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ