Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem "Hayırlara vesile olması" sözüne sansür

        Suat PALA / VEZİRKÖPRÜ (AHT)

        Samsun'un Vezirköprü ilçesinde Ramazan Bayramı dolayısıyla AK Parti'li Belediye Başkanı Sadık Edis tarafından astırılan "Ramazan Bayramınızı kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim" yazılı afiş, bayrama 2 gün kala öğle vakti indirildi. Akşam saatlerinde asılan yeni afişte ise "Mübarek Ramazan Bayramınızı Kutlar, Sağlık ve Mutluluklar Dilerim" yazması dikkat çekti.

        Vezirköprü'nün AK Parti'li Belediye Başkanı Sadık Edis, Köprülüler Caddesi üzerine vatandaşların Ramazan Bayramı'nı kutlamak üzere afiş astırdı. Ancak üzerinde "Ramazan Bayramınızı kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim" yazılı afiş, bayrama iki gün kala dün (salı) öğle saatlerinde görevliler tarafından indirildi. Akşam saatlerinde ise yerine yeni bir afiş asıldı. Yeni afişte ise "hayırlara vesile olması" sözünün çıkarıldığı ve "Mübarek Ramazan Bayramınızı Kutlar, Sağlık ve Mutluluklar Dilerim" yazması dikkat çekti.

        Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, asılan ilk afişin geçen yılki afiş olduğunu belirterek, "Üzerinde hayırlar kelimesi olduğu için ve bu sene seçime denk geldiği için yenisiyle değiştirdik. Bunda bir şey yok" dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ