Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Akhisarspor Akhisar'da Yılmaz Vural ve 11 kişide koronavirüs! - Futbol Haberleri

        TFF 1. Lig ekiplerinden Akhisarspor'da teknik direktör Yılmaz Vural, 3 futbolcu, 1 antrenör ile 7 kulüp çalışanına uygulanan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testinin, pozitif sonuç verdiği bildirildi.

        Kulüp Başkanı Fatih Karabulut, dün yapılan Kovid-19 testlerinin sonuçlandığını belirtti. Karabulut, teknik direktör Yılmaz Vural, 3 futbolcu, 1 antrenör dahil toplamda 12 kulüp mensubunda Kovid-19 çıktığını ifade etti.

        Kovid-19 testi pozitif çıkan tüm personelin karantinaya alındığını ve genel sağlık durumlarının iyi olduğunu dile getiren Karabulut, bugün yeniden test yapılacağını bildirdi.

        Ligde topladığı 45 puanla sıralamada 5. basamakta bulunan Akhisarspor'un, TFF 1. Lig 29. hafta planlamasına göre yarın Altay ile deplasmanda maçı bulunuyor.

        REKLAM

        KULÜPTEN AÇIKLAMA

        Akhisarspor, sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı:

        "Dün tesislerimizde yapılan Covid-19 virüs test sonuçlarına göre Teknik ekibimizden 2 kişi Futbolcularımızdan 3 kişi ve personelimizden 7 kişinin testi pozitif çıkmıştır.Testi pozitif çıkanlar karantinaya alınnış olup tedavilerine başlanmıştır."

        BAŞKAN İSİMLERİ AÇIKLADI

        Kulüp başkanı Fatih Karabulut, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün yapılan Kovid-19 testlerinin sonuçlandığını belirtti. Karabulut, teknik direktör Yılmaz Vural, 3 futbolcu, 1 antrenör dahil toplamda 12 kulüp mensubunda Kovid-19 çıktığını ifade etti. Kovid-19 testi pozitif çıkan tüm personelin karantinaya alındığını ve genel sağlık durumlarının iyi olduğunu dile getiren Karabulut, bugün yeniden test yapılacağını kaydetti.

        Kulüp başkan yardımcısı Ali Kuloğlu, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, takımda Kovid-19'a rastlanan futbolcuların Ergin Keleş, Burhan Eşer ve Avdija Vrsajevic olduğunu bildirdi.

        Kuloğlu, teknik direktör Yılmaz Vural'ın yanı sıra yardımcı antrenör Muhammet Türkmen'de de vaka tespit edildiğini aktardı.

        Futbolculardan Ergin Keleş de sosyal medya hesabından testinin pozitif olduğunu duyurdu. Deneyimli futbolcu, açıklamasında, "Dün yapılan Kovid-19 testim pozitif çıktı. Merak eden, arayan herkese çok teşekkür ederim. Sorun yok, çabuk bir şekilde hallederiz." ifadelerine yer verdi.

        Bu arada TFF 1. Lig'de yarın Altay'a konuk olacak Akhisarspor, Yılmaz Atabarut Tesisleri'nde bu maçın son çalışmasını yaptı. Akhisarspor, antrenmanın ardından İzmir'e hareket edip Altay maçı için otelde kampa girdi.

        KASAPOĞLU'NDAN GEÇMİŞ OLSUN TELEFONU

        Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, TFF 1. Lig ekiplerinden Akhisarspor'da teknik direktör Yılmaz Vural, 3 futbolcu, 1 antrenör ile 7 kulüp çalışanının yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testinin pozitif çıkmasından dolayı geçmiş olsun mesajı yayımladı.

        Bakanlıktan yapılan açıklamada, Bakan Kasapoğlu'nun Yılmaz Vural'ı telefonla aradığı da belirtilerek, "Bakan Kasapoğlu, TFF 1'inci Lig Ekibi Akhisarspor’da teknik direktör Yılmaz Vural, futbolcular, teknik heyet ve kulüp çalışanlarında koronavirüs tespit edilmesinin ardından Yılmaz Vural ile telefonda görüştü.

        Yılmaz Vural'dan bilgi alan Bakan Kasapoğlu, kendisine ve testi pozitif çıkan futbolcular, teknik heyet ve kulüp çalışanlarına geçmiş olsun dileklerini iletti." denildi.

        GEÇMİŞ OLSUN MESAJLARI

        Türkiye Futbol Federasyonu ve birçok kulüp, Akhisarspor için geçmiş olsun mesajı yayınladı.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ