Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Arka Sokaklar hangi gün yayınlanıyor? Arka Sokaklar oyuncuları kimler?

        Kanal D' de başrollerindeZafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan'ın yer aldığı, yönetmenliğini Orhan Oğuz'un yaptığı, senaryosunu Ozan Yurdakul / Sinan Yurdakul'un yaptığı Erler Film imzalı Arka Sokaklar yeni bölümleriyle ekranlarda.

        ARKA SOKAKLAR DİZİSİNİN KONUSU

        Yüzyıllara meydan okuyan, büyülü, kocaman bir şehir ; İstanbul. Ve bu şehrin her sokağını, herkes için daha güzel, daha ‘yaşanır’ bir yer yapmak uğruna her türlü kötülüğe ve sıkıntıya meydan okuyan yürekli polislerimiz…

        İstanbul Polis Teşkilatı Asayiş Şube’de görev yapan ‘sivil’ bir ekip, minibüsleriyle bu metropolün sokaklarını arşınlamakta ve karşılarına çıkan her türlü kanunsuzlukla savaşmaktadırlar. Polislerimiz, görevleri sırasında, değişik ve çeşitli insan hikayeleriyle sürekli karşılaşmaktadır. Zaman zaman gülümseten, zaman zaman da iç burkan bu hikayelere; meslek yıllarının tecrübesi ve ‘babalığıyla’ yaklaşan, ekibin diğer genç üyelerine de yol gösterenRıza Babaolur.Rıza Baba; ekibe, hem mesleğe hem de hayata dair pek çok şeyi öğretecek, unutulanları hatırlatacaktır.

        REKLAM

        Kısacası, polislerimizin ve ailelerinin hayatları ileİstanbulsokaklarının serüveni iç içe geçecek, kahramanlarımız; sevinçte, kederde, aşkta ve yalnızlıkta her zaman birbirlerinin yanında olacaklar. İçlerinden biri tökezlediğinde hep birlikte ona destek olup ayağa kaldıracaklar.

        ARKA SOKAKLAR DİZİSİ HANGİ GÜN YAYINLANIYOR?

        Arka Sokaklar dizisi, yeni bölümleriyle her Cuma günleri saat 20.00'da Kanal D ekranlarında...

        ARKA SOKAKLAR DİZİSİNİN OYUNCULARI

        Zafer Ergin

        Şevket Çoruh

        Özgür Ozan

        Haberi Hazırlayan: Melike Düzgün
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ