Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam BTS yıldızı Jimin'e benzemek için 18 ameliyat geçirdi...
        1

        Güney Kore kökenli bir pop müzik türü olan K-Pop akımından büyük ölçüde etkilenen İngiliz influencer Oli London, BTS grubu üyesi Jimin'e benzemek için sayısız estetik ameliyat geçirdi.

        2

        Geçirdiği ameliyatlardan sonra kendisini 'Koreli' olarak gören 31 yaşındaki London, sosyal medya kullanıcılarını şaşkına çevirdi.

        3

        Sosyal medya üzerinden açıklamalarda bulunan London, 'Artık Koreliyim' dedi ve ameliyatlar sayesinde 'ırklararası' olduğunu savundu.

        4

        Yatakta uzanırken video paylaşan London, "Son sekiz yıldır görüntümden dolayı çok mutsuzdum. Şu anda 18 estetik ameliyat yaptırdım. Az önce yüz germe, kaş germe, şakak germe operasyonu geçirdim.

        5

        Göz ameliyatı oldum ve dişlerimi de yaptırdım. Bunlar sadece geçişimin bir parçası. İlk defa gerçekten iyi hissediyorum. Kendimi güzel hissediyorum. Aynaya bakıyorum ve görünüşümü seviyorum.

        6

        Kendimi mutlu hissediyorum ve umarım insanlar kararıma saygı duyarlar" dedi ve şöyle devam etti:

        7

        "Birçok insanın beni anlamadığını biliyorum ama kendimi Koreli olarak tanımlıyorum, artık Koreli görünüyorum ve Koreli hissediyorum. Kendimi İngiliz olarak tanımlamıyorum, bu yüzden lütfen benden İngiliz olarak bahsetmeyin. Bu benim kültürüm, orası benim ülkem, şimdi tam olarak böyle görünüyorum."

        8

        Kim olduğuyla ilgili mücadele ettiğini belirten sosyal medya fenomeni "Kore kültürüyle özdeşleşiyorum. Kore'de yaşadım ve Kore dili konuşuyorum" şeklinde konuştu.

        9

        Oli London, 2018 yılında şarkıcı Jimin'e benzemek için 100 bin dolar harcadıktan sonra İngiliz basınına konu olmuştu...