Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Can Yaman'ın sevgilisi Diletta Leotta'nın estetiksiz hali ortaya çıktı - Magazin haberleri
        1

        Ünlü oyuncu Can Yaman (31), evlilik hazırlığı yaptığı spiker sevgilisi Diletta Leotta (29) ile geçtiğimiz haftalarda Türkiye'ye gelmişti. Yaklaşık 6 aydır İtalya'da bulunan Yaman, rol aldığı 'Sandokan' adlı dizinin çekimlerinin tamamlanmasının ardından soluğu İstanbul'da almıştı.

        2

        Geçtiğimiz günlerde İtalya'ya geri dönen Leotta'nın estetiksiz fotoğrafları sosyal medyada paylaşıldı. Burun ve meme estetiği operasyonu geçiren Diletta Leotta'nın daha sonra da dudaklarına dolgu yaptırdığı öğrenildi. Ünlü spiker, İtalya'da yayınlanan bir röportajında ilk estetiğini 18 yaşında yaptırdığını açıklamıştı.

        3

        Diletta Leotta, "18 yaşında burnumu yaptırdım. Bu benim yüzüm ve yargılanmadan onunla inandığım her şeyi yapma özgürlüğüne sahibim. İyi bir kariyer için estetik ameliyatı yaptırmadım" demişti.

        4

        BOĞAZ TURU YAPTI

        Öte yandan Leotta, sevgilisiyle birlikte İstanbul'daki ilk günlerinde Boğaz turu yapmıştı. Ünlü oyuncu, sevgilisine İstanbul'u tanıtmıştı. Leotta, o anları da sosyal medya hesabından yayınlamıştı. Poyrazköy'de objektif karşısına geçen Diletta Leotta, Boğaz manzarasını ve Türk mutfağından görüntüleri de takipçileriyle paylaşmıştı.

        5

        AİLEYE GİRDİ

        İlerleyen saatlerde Can Yaman, Leotta'yı ailesiyle tanıştırmıştı. Yaman'ın annesi Güldem Can, paylaştığı bu fotoğrafa, "Kızım & Oğlum" notunu düşmüştü. İlişkileri evlilik yolunda ilerleyen çift hakkında, 'Nikah yakın' yorumları yapılmıştı.

        6

        Leotta, Ayasofya Camii'ni de ziyaret etmişti. Ayasofya'dan çok etkilendiğini söyleyen ünlü spiker ardından Tarihi Yarımada'yı gezmişti.

        7

        EGE KOYLARINA YELKEN AÇTILAR

        Yaman ve Leotta çifti İstanbul'dan sonra rotalarını Ege koylarına çevirmişti. Tekneleriyle mavi tura çıkan aşıklar, denizin ve güneşin tadını çıkarmıştı. İkili o anları da sosyal medya hesaplarından paylaşmıştı.

        8

        EGE KOYLARINA YELKEN AÇTILAR

        Yaman ve Leotta çifti İstanbul'dan sonra rotalarını Ege koylarına çevirmişti. Tekneleriyle mavi tura çıkan aşıklar, denizin ve güneşin tadını çıkarmıştı. İkili o anları da sosyal medya hesaplarından paylaşmıştı.

        9

        BÖLÜM BAŞINA 100 BİN EURO

        İtalya'da dizi anlaşması yapan Yaman'ın ülke çapında popülerliğini arttırmak için Diletta Leotta ile reklam aşkı yaşadığı iddia edilmişti. Ancak çift aşklarını evlilik yoluna sokarak iddiaları çürüttü.

        Yaman, 10 bölüm olarak tasarlanan dizide başrolde yer aldı. Ünlü oyuncu, 'Sandokan' dizisinden bölüm başına da 100 bin euro kazandı.

        10

        Çift, tatil sezonunu İtalya'nın Capri Adası'nda açmıştı.

        11

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ