Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon EDHO ne zaman başlayacak? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 7. sezon yayınlanacak mı? EDHO hangi kanalda olacak? EDHO film oluyor...
        1

        6 sezon devam eden ve 7. sezonu yayınlanmadan ekranlara veda eden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi için çeşitli iddialar dolaşıyordu. EDHO izleyicisini yakından ilgilendiren bir haber geldi. Peki, EDHO ekranlara geri mi dönüyor? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz hangi kanalda yayınlanacak, oyuncuları kimler? İşte detaylar haberimizde...

        2

        EDHO EKRANLARA GERİ Mİ DÖNECEK?

        Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi yayından final yapmadan yayından kaldırılmasının ardından izleyiciler EDHO'nun geri dönmesini bekliyordu. TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre; projenin yazarları Raci Şaşmaz ve Bahadır Özdener seyirci baskısı ve gelen cazip tekliflere dayanamayarak 7. sezon için görüşmelere başladı.

        Dijitalden teklifler alan ikili, Blutv ile görüşme halinde. İddiaya göre son bölümünün montajlayarak film haline getirileceği yapımın adı ise 'Son Efsane' olacak.

        3

        OKTAY KAYNARCA EDHO'DA YER ALMAYACAK İDDİASI!

        Öte yandan efsane projenin dizi versiyonu şubat ayında çekilecek ve iddiaya göre başrolde İlyas Çakırbeyli'ye hayat veren başarılı aktör Ozan Akbaba olacak.

        Haberi Hazırlayan: Aslıhan Bayram

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ