Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Emre Belözoğlu'nun gözü arkada kalmıyor! - Fenerbahçe Haberleri

        Süper Lig'in 16. haftasındaki Beşiktaş derbisinde sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen EmreBelözoğlu'nun aklı sahada olsa da gözü arkada kalmadı!Oynadığı güzel futboluharika bir golle de süsleyen Ozan Tufan'ın performansı, tecrübeli futbolcuyu sevindirdi.

        Habertürk'ten Ahmet Selim Kul'un haberine göre; kiralandığı Alanyaspor’da eski günlerine dönüş sinyali veren ve sezon başında takıma geri dönen Ozan Tufan ile sürekli yakından ilgilenen Emre, Beşiktaş maçında genç oyuncunun performansı sonrası en çok sevinen isimlerden biri oldu. Ozan’ı saha içi ve saha dışında sürekli uyaran, yeri geldi mi kızan, Milli Takım'a dönmesinde ve sarı-lacivertlilerde kaptanlığa yükseltilmesinde rol oynayan Emre, halefinin yaptıklarıyla da gurur duydu.

        REKLAM

        Derbide Gustavo ile birlikte orta sahada Beşiktaş orta sahasına üstünlük kuran Ozan Tufan üstüne spektaküler bir de gol atarak galibiyetin baş mimarı olmayı başardı. Kaptanlığın getirdiği sorumlulukları da hiçbir şekilde ihmal etmeyen ve gerek arkadaşlarını saha içinde yönlendirmede gerekse kaptan olarak hakemle diyalogunda hiçbir görevini aksatmayan milli oyuncu maçın sonunda tebrikinbüyüğünü sık sık azar yediği Emre Belözoğlu’ndan aldı.

        Emre maç sonunda ilk olarak Ozan Tufan’ın yanına giderken genç oyuncuya sarılarak tebrik etti. Hem attığı gol hem de ortaya koyduğu performans nedeniyle Ozan’a övgü dolu sözler söyleyen tecrübeli futbolcu, “Gözümüz arkada kalmayacak. Bu takımın geleceği emin ellerde. Bugün kusursuz oynadın ve harika bir gol attın. Sahada Fenerbahçe kaptanlık pazubendinin hakkını verdin” ifadeleriyle ‘öğrencisini’ onore etti. Ozan da büyük sevinç yaşadığı maç sonunda bu sözler sonrası iyice keyiflendi ve galibiyeti doyasıya kutladı.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ