Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe Slavia Prag maçı yazar yorumları - Son dakika futbol haberleri - Fenerbahçe Haberleri
        1

        GÜRCAN BİLGİÇ

        Sen oyun kuramıyorsun, topu rakip kaleye "bilerek" taşıyamıyorsun. Bu arada yardımlaşma da yok. Karşılığında ise klasik Fenerbahçe hastalığında, detayları doğru keşfetmiş bir Slavia pususu var. İkinci yarının kendi coşkusunda direkten dönen top, Pelkas'ın beraberlik sayısı ile birlikte birden bire Kadıköy eski havasını buldu. Seyirci maça döndü ama hatalar maçı terk etmedi.

        2

        Üst üste gelen iki Slavia golünde de ataklar Fenerbahçeli oyuncuların pasları ile başladı. Yanındaki oyuncuya topu aktaramayan oyuncular var sahada. İsmail Kartal bir gün önce çok iyi hazırlandıkları söyledi. Bu baskıyı hesap etmemeleri mümkün değil. Bu kalite sınavından takımca kaldılar. 10 gün önce üç hedef vardı. Şimdi ise her Kadıköy'de sahaya çıktığında taraftarın öfkesinden korkarak sahaya çıkacak bir takım oluştu.

        3

        UĞUR MELEKE

        Stoperler ve kaleci kendi aralarında paslaşıyorlar; ancak iki-üç kişilik Slavia baskısına karşı ne yapacaklarına dair tam olarak bir fikirleri yok! Aslında maçın özeti de burada gizli: Fenerbahçe’nin denemeleri var, Slavia’nın fikirleri...

        4

        Fenerbahçe’nin iyi futbolcuları var, Slavia’nın iyi bir oyunu. Fenerbahçe’nin umudu var, Slavia’nın kurgusu. Zira Fenerbahçe’nin kulübesinde futbolculara abilik yapması için getirilen bir camia evladı var, Slavia Prag’ınsa harika bir teknik direktörü...

        5

        ÖMER ÜRÜNDÜL

        F.Bahçe'nin sezon başından beri en büyük sıkıntısı kadro istikrarını sağlayamadığı için takımdaki uyum sorunu. Bu yüzden de pres karşısında hiç organize olamadılar. Sürekli top kaybettiler.

        6

        İsim vermek istemiyorum ama 4-5 oyuncu sahada yoktu. Valencia gayretliydi. Atletik yapılı, güçlü, rakip stoperler onun daha fazlasını yapmasına imkân vermedi. Sonuç olumsuz ama gol averajı kalktığı için Prag avantajlı olsa da F.Bahçe'nin şansı az da olsa devam ediyor.

        7

        İLKER YAĞCIOĞLU

        Ferdi'nin etkili olabilmek için kat ettiği mesafe minimum 60-70 metre. Düşünün bu kadar mesafeyi kat ediyor ve takımın hücumdaki en etkili oyuncusu oluyor. Ben hücumda veya orta sahada oynayan bir futbolcu olsaydım Ferdi'nin performansından utanırdım.

        8

        Gecenin Ferdi'den sonraki en güzel olayı genç Arda'nın ortaya koyduğu futkboldu. Birçok oyuncunun ayağına top almaktan korktuğu dakikalarda gitti top aldı ve oyuna büyük katkı sağladı.

        9

        FAİK ÇETİNER

        İsmail Kartal göreve geldiğinde "Biz 3 kulvarda yarışan bir takımız" dediğinde söylediklediklerine aslında kendi bile inanmıyordu. Zaten takımı kendini kısa zamanda tekzip etti. Takımın oyun planı yok. Plan olmayınca Mert Hakan, Sosa, Zajc oyuna giremiyor, oyun kuramıyor, sonra protesto ediliyorlar. Düşünün Fenerbahçe takımı koskoca bir ilk yarıda rakip kaleye ne şut atabildi ne orta yapabildi, ne de korner kullanabildi.

        10

        Osayi şaşkın, Pelkas ve Valencia yalnızları oynuyordu. Sahaya hamle oyuncusu olarak, süpriz transfer Ozan Tufan sürülüyordu. ( Neden genç Arda girmez?). Kadköy’de beraberliği yakalamasına rağmen Fenerbahçe’nin 5 dakikada 2 gol yemesini izah etmek bile zor. Slavia Prag maçında gördük ki, bu takım teslim bayrağını çekmiş. Yeni sezon için kollar hemen sıvanmalı.

        11

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ