Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa SON DAKİKA: Esenyurt'ta genç kıza darp! Yeni gelişme var
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Olay, geçen pazartesi günü saat 04.00 sıralarında Esenyurt Cumhuriyet Mahallesi’nde yaşandı. İHA'nın haberine göre, Nehir G. ve Merve B. hastanede tedavi gören arkadaşlarını ziyaret ettikten sonra gece geç saatte evlerine doğru yürümeye başladı. Evlerinin önüne gelen genç kızlar, burada bir araç içerisinde bekleyen magandaların sözlü tacizine maruz kaldı.

        Genç kızların karşılık vermesi üzerine araçta bulunan magandalar aşağıya inerek tartışmaya başladı. Genç kızlarla magandalar arasındaki tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Kavga sırasında magandalardan bir tanesi, genç kızın önce saçını çekti, daha sonra da arka arkaya yumruk atarak yere düşürdü. Sinirlerini kontrol edemeyen şahıs, yumruklu ve tekmeli saldırı yetmezmiş gibi bir de genç kızı saçından tutup sürüklemeye çalıştı.

        ŞÜPHELİLER ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

        Esenyurt Polis Ekipleri olaya karışan 4 şüpheliyi tespit ederek yakalama çalışması başlattı. Şahıslardan Mustafa D. ile Fırat Ç. kısa sürede yakalanarak karakoldaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Mustafa G. ile Sercan Y.’nin yakalanması için çalışmalar ise devam ediyor. Hakim karşısına çıkan Mustafa D. ile Fırat Ç. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı öğrenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ