Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Seri katil zanlısı Atalay Filiz'in son görüntüleri ortaya çıktı

        Tarih öğretmeni Fatma Kayıkci'yi öldüren Atalay Filiz, 5 gündür aranıyor. Asayiş Şube Müdürlüğü bünyesinde kurulan 3 ayrı ekip, Filiz'in olası kaçış güzergahlarındaki kameraları izliyor. Her ihbarı değerlendiren polis ekipleri, güvenlik kameralarındaki detayları da tek tek inceliyor. Polis, Filiz'in üçüncü bir sahte kimlikle kaçmaya çalışmasında da şüpheleniyor.

        O ZANLININ SON GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

        Tuzla'da tarih öğretmenini öldüren zanlı Atalay Filiz'in yeni görüntüleri de ortaya çıktı. Cinayetin ardından Tuzla'da bir güvenlik kamerasına yakalanan zanlı, elindeki valizle birlikte caddede yürüyor.

        İZMİR'DE ORTAYA ÇIKTI İDDİASI!

        arih öğretmeni Fatma Kayıkçı'yı öldürdükten sonra firari olarak her yerde aranan, parmak izi ve yapılan gerekli çalışmaların ardından Ankara'da da iki kişiyi öldürdüğü öne sürülen Atalay Filiz'in İzmir'de yaşadığı iddia edildi.

        İstanbul Tuzla'da Tarih Öğretmeni Fatma Kayıkçı'nın öldürülmesinin ardından Türkiye'nin gündemine gelen Atalay Filiz, ortadan kaybolmuştu. Titizlikle üzerine düşen emniyet ise zanlı Filiz için özel bir ekip kurdu. Yapılan araştırmalar ve parmak izinden yola çıkan emniyet teşkilatı, zanlının üç yıl önce de Ankara'da çocukluk arkadaşıyla sevgilisini öldürdüğünü tespit etti. Paris'teki Rus sevgilisinin 5 yıldır kayıp olduğunun tespit edilmesi ise bu kişiyi de Atalay Filiz'in öldürebileceği ihtimali akıllara geldi.

        GÖRÜNTÜLERDEKİ KİŞİ ATALAY FİLİZ Mİ?

        Emniyet, olaylarla ilgili olarak bugüne kadar ise onlarca kişinin ifadesini aldı. Tüm Türkiye'de aranan Atalay Filiz ile ilgili ise yeni bir gelişme yaşandı. Ortaya çıkan güvenlik kamera görüntülerine göre, zanlının İzmir'de yaşadığı öne sürüldü. Filiz, iddialara göre en son da Buca ilçesinde bir markette alışveriş yaparken görüntülendi. Görüntüler, bir kişi tarafından Müge Anlı'nın programına ulaştırıldı.

        ZANLI OLUP OLMADIĞI KESİN DEĞİL

        Güvenlik kamera görüntülerinin ortaya çıkmasının ardından da İzmir Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler Ankara emniyeti ile irtibata geçti. Güvenlik kamera görüntülerinin ardından fotoğraftaki kişinin Atalay Filiz olup olmadığı araştırılmaya başlandı.

        "Atalay Filiz İzmir'de" şeklinde gelen ihbarda İzmir emniyetini hareketlendirdi. Bölgede bir çalışma başlatan ekipler, zanlının görüldüğü bölgeyi araştırmaya aldı. Görüntülerdeki kişinin Atalay Filiz olup olmadığının önümüzdeki saatlerdeki netlik kazanacağı belirtildi.

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ