Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Hazar Ergüçlü'nün katıldığı basın toplantısında gerginlik! - Magazin haberleri
        1

        Adı birkaç haftadır yönetmen Onur Ünlü ile anılan Hazar Ergüçlü, önceki gün reklam yüzü olduğu markanın tanıtım davetindeydi. Genç oyuncuya özel hayatıyla ilgili soru yöneltilince ortam gerildi.

        2

        HT Magazin'den Tarkan Abdullahoğlu'nun haberine göre, Hazar Ergüçlü, marka yüzü olduğu kozmetik firmasının lansmanında görüntülendi. Etkinlik sonrasında basın mensuplarıyla bir araya gelen ünlü oyuncuya, yönetmen Onur Ünlü’yle yaşadığı aşkla ilgili sorular yöneltildi.

        3

        Basın danışmanları devreye girerek güzel oyuncunun konuşmasını engelledi. Ortamın gerilmesi üzerine Ergüçlü, “Bunları sonra konuşalım” dedi.

        4

        ‘KALBİM AŞKA AÇIK’

        Etkinliğe katılanlar arasında Demet Şener de vardı. “Reklam ve dizi projeleriyle fena geliyorum” diyen Şener, aşk hayatıyla ilgiliyse şunları söyledi: “Yas dönemini yaşadım. Daha 41 yaşındayım, genceciğim. Şu an kalbim boş ama aşka kapalı değil.”

        5

        Lansmana Yasemin Özilhan da katıldı.

        6

        26 yaşındaki Hazar Ergüçlü ile 45 yaşındaki Onur Ünlü, geçen hafta Beyoğlu’nda bir taksi içinde görüntülenmişti.

        7

        Eğlenmek için dışarı çıkan Ünlü ve Ergüçlü, taksiyle geldikleri gece kulübünün önünde basın mensuplarını görünce paniklemişti.

        8

        Geçtiğimiz günlerde sabaha karşı yanında bir kadınla görüntülenen Onur Ünlü, muhabirlerin Ergüçlü hakkındaki sorularını, “Yanımda kadın var, ayıp oluyor” diyerek geçiştirmişti.

        9

        Ergüçlü, bir röportajında,''Aşkı, yaşamla eş tutarım. Aşk, sadece kişilerle ilintili bir şey değil. Aşk hissetmediğim, heyecan duymadığım günlerin boş geçtiğini düşünürüm. Evlilik ise, başka bir kurum. Karşımdaki kişi çok isterse, evlenirim. İleride anne olmayı çok istiyorum'' açıklamasını yapmıştı.