Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
         Seçil Van Nunen
        Seçil Van Nunen
        • Dünyanın en iyi restoranı Geranium Aqua Panna ve San Pellegrino sponsorluğunda, her sene dünyanın en iyi lokantalarının belirlendiği listede, Kopenhag’da ki Geranium Restaurant birinci sırada yer aldı.
          1 yıl önce
          DEVAMI
        • Dünyanın en iyi restaurantı Noma Dünyanın en iyi restaurantı Noma. Top 50 Best’in kazananı Danimarka oldu.
          2 yıl önce
          DEVAMI
        • Dünyanın en büyük dijital gastronomi müzayedesi Yeme içme meraklıları! 3 Temmuz’u ajandanıza not alın. Bu tarihte başlayacak online müzayede ile, 50 Best Restaurants & Bars ve şefleri tarafından hazırlanan, belkide hayatınızda bir defa deneyimleme şansına sahip olabileceğiniz, macera dolu müthiş bir gastronomi fırsatını yakalayabileceksiniz.
          3 yıl önce
          DEVAMI
        • 16 tarım ilacı yasaklandı Zehirsiz Sofralar Sivil Toplum Ağı tarafından başlatılan Zehirsiz Kampanya için Tarım ve Orman Bakanlığı’ndan güzel haber geldi. Bakanlık, 16 pestisit etken maddesinin yasaklanmasına karar verdi.
          3 yıl önce
          DEVAMI
        • Casa Maria Luigia Massimo Bottura ve Lara Gilmore’un, 2019'da faaliyete geçen ve pandemi sebebi ile kapadıkları Butik Oteli Casa Maria Luigia, 3 Haziran’da kapılarını yeniden açmaya hazırlanıyor.
          3 yıl önce
          DEVAMI
        • Angelika 4 Haziran'da açılıyor Rasmus Kofoed’in Plant Based konseptli Restaurantı Angelika 4 Haziran’da Kopenhag’da açılıyor.
          3 yıl önce
          DEVAMI
        • Serata Siciliana Da Vittorio Restaurant'ta Michelin Yıldızlı Şeflerle Sicilya Sokak Yemekleri Festivali. Araya Londra’daki eğitimim girince, Kasım ayında Italya’nın Bergamo sehrinde 3 Michelin Yıldızlı Da Vittorio Restaurantta katıldığım Serata Sicilliana Sicilya Sokak Yemekleri Festivalini ancak yazabiliyorum.
          3 yıl önce
          DEVAMI
        • Bizim evin etkinlik yemekleri Bu hafta gene Who (Dünya Sağlık Örgütü) ve Global Citizen’ın One World #TOGETHERATHOME kampanyası için mutfaktaydık. Farklı malzeme ve baharatlar ile yeniden yorumladığımız, sadece bitkisel malzemelerle (Plant-Based) hazırlanan 3 farklı ferahlatıcı tabak seçtik. Bu sefer mutfakta sadece Rudolf van Nunen vardı.
          4 yıl önce
          DEVAMI
        • Kirk Haworth'un Plates London'ı Londra’da bulunduğum süre boyunca sınıf arkadaşlarım ile birlikte, çoğunluğu Plant Based olmak üzere belirlediğimiz liste üzerinden restaurantları deneyimliyoruz.
          4 yıl önce
          DEVAMI
        • 2020'ye uyanmak Fransız Le Cordon Bleu Bitki Bazlı Mutfak Sanatları Bölümünü Londra’da açtı
          4 yıl önce
          DEVAMI