Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi İş-Yaşam İhracat desteklerine animasyonlu tanıtım - İş-Yaşam Haberleri

        Bakanlık bünyesindeki Davranışsal Kamu Politikaları ve Yeni Nesil Teknolojiler Dairesi Başkanlığı, ihracatta devlet yardımlarına başvuru oranının artırılması için çalışmalar yürütüyor.

        Ekonomi Bakanlığı yetkililerinden alınan bilgiye göre, kurum, ihracat desteklerine ilişkin mevzuatın kolay anlaşılması ve evraka erişimde yaşanan sıkıntıların giderilmesi için hizmete sunulan "kolaydestek.gov.tr"yi tanıtmak amacıyla kamu spotu hazırladı.

        Destekler hakkında şirket yöneticilerinin bilinçlendirilmesi ve bunların daha geniş bir kitleye duyurulması amacıyla hazırlanan kamu spotunda ihracat kredileri, fuar, e-ticaret, yurt dışı ofis, reklam destekleri gibi devlet yardımlarına ilişkin bilgiler animasyonla aktarılıyor.

        REKLAM

        46 saniyelik kamu spotunda, sağlanan destekler şöyle ifade ediliyor:

        "Ekonomi Bakanlığı öncülüğünde ihracat seferberliği başladı. İhracata başlamak ve işini büyütmek isteyen tüm firmalar için yurt dışı ofis reklam desteğinden ihracat kredilerine, fuardan e-ticaret desteğine kadar hepsi ve çok daha fazlası sizler için Ekonomi Bakanlığının desteklerinde. 'kolaydestek.gov.tr'ye girin, destekler hakkındaki ayrıntılı bilgileri öğrenip gerekli belgeleri indirin, doldurun ve gönderin. Aracı yok, ücret yok, desteği alamama ihtimali hiç yok. Dünyanın 4 bir yanındaki ihracat temsilcilerimizin yardımı ve harcama destekleriyle ihracatınızı artırın, seferberlikteki yerinizi hemen alın. Desteğin kolayı, kolay destek. İhracatçının destekçisi Ekonomi Bakanlığı."

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ